Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Convergència i Unió reclama a Montilla que fixi una estratègia comuna de defensa de l'Estatut. Artur Mas veu imminent i clarament negativa la sentència que farà el Constitucional. // Comença la vacunació de la grip A per a les dones embarassades que ho demanin. // El departament de treball col.labora amb 23 empreses perquè contractin dones víctimes de la violènica de gènere. // Les lesions dels davanters condicionen el plantejament de Guardiola demà contra l'Inter en un partit clau a la Champions. //

El president de la Generalitat avisa que si es retalla l'Estatut es traicionarà l'esperit de la Constitució. // La crisi econòmica agreuja el problema de la gent que viu al carrer. Avui dia mundial de les persones sense sostre, entitats com Càritas recorden que estan desbordats. // El Museu Nacional d'Art de Catalunya reuneix centenars de nens que, acompanyats per un grup d'arquitectes, han construit petites cases a la Sala Oval. // Leo Messi acaba lesionat a San Mamés i es podria perdre els partits contra l'Inter de Milà i el Reial Madrid.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Setenta años después del fin de la Guerra Civil española se siguen encontrando restos de metralla en distintas zonas del pais. En Tarragona, en los escenarios de la batalla del Ebro, han tenido que contratar expertos en desactivar minas para limpiar las 50 hectáreas dónde van a construir un poligono industrial.

El president de la Generalitat avisa que si es retalla l'Estatut es traicionarà l'esperit de la Constitució. En un discurs ferm i contundent, Montilla afegeix que retallar el text estatutari posarà en perill la pròpia Constitució. La crisi econòmica agreuja el problema de la gent que viu al carrer. Avui dia mundial de les persones sense sostre, entitats com Càritas recorden que estan desbordats. És el cas d'un centre d'acollida de Tarragona. Ha hagut de tancar unes hores al dia per falta de recursos. El Museu Nacional d'Art de Catalunya reuneix centenars de nens que, acompanyats per un grup d'arquitectes, han construit petites cases a la Sala Oval. El resultat: una petita ciutat en miniatura que veurem a la segona part de l'Informatiu. Leo Messi acaba lesionat a San Mamés i es podria perdre els partits contra l'Inter de Milà i el Reial Madrid. A més, el Barça cedeix el liderat de la Lliga després d'empatar a 1 al camp de l'Athlètic de Bilbao.
Joan Herrera ja és oficialment candidat d'Iniciativa per Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament. L'han proclamat aquest matí al Consell Nacional del partit. Herrera ha apostat per reeditar el govern d'Entesa i perquè Iniciativa tingui més pes a l'executiu. Pagesos i ramaders d'arreu de l'Estat es manifesten a Madrid per reclamar millors preus pels seus productes. Denuncien la profunda crisi que viu el sector i recorden que els costos de producció s'han disparat. A l'aturada, però, NO s'hi ha sumat la Unió de Pagesos, el sindicat majoritari a Catalunya. Això és el que passaria a l'aeroport del Prat si hi hagués un accident aeronàutic. Aquest matí han fet el primer simulacre d'emergència a la T-1 activant el Pla de protecció civil amb la participació de tots els cossos operatius implicats. El Barça viatja a Bilbao amb la baixa de Rafa Márquez que també podria tenir la grip A. Seria el tercer jugador afectat, juntament amb Abidal i Touré. Els blaugrana juguen aquesta nit contra

No farà tampoc un sol radiant; sinó que continuarem amb els núvols alts i mitjans emblanquinant-lo i amb la boira arran de costa; però sí que les temperatures es mantindran força suaus. De moment, doncs, el fred no arriba.

Mil milions de nens i nenes al món no tenen algun servei essencial per la supervivència. És una de les dades de l'informe sobre l'estat de la Infància que UNICEF ha presentat avui. Fa 20 anys es va aprovar la Convenció dels drets de l'infant, i en aquest temps, les coses han millorat força, tot i que queda molta feina per fer. // Joan Saura creu que el tribunal constitucional hauria de dimitir en bloc per facilitar la renovació. Montilla s'ha desmarcat d'aquestes paraules assegurant que no és l'opinió del govern, sino del president d'Iniciativa per Catalunya. // Cent mil pagesos de tot l'estat tenen previst participar demà en la gran manifestació convocada per les organitzacions agràries a Madrid. // I els autònoms podran cobrar l'atur. El govern ha aprovat l'avantprojecte de llei que preveu subsidis de 2 a 6 mesos. // Al Barça se li acumulen els problemes en una setmana clau. Touré Yayá i Abidal tenen la grip A i s'afegeixen a la baixa d'Ibrahimovic per viatjar a Bilbao.
Joan Saura demana la dimissió en bloc dels membres del Tribunal Constitucional. Creu que l'actual està totalment deslegitimat. Pel conseller català, aquest seria un gest de valentia que ajudaria a desbloquejar la sentència de l'Estatut. Montilla l'ha desautoritzat i diu que les paraules de Saura no són la posició oficial del govern català.// Pagesos i ramaders dels sindicats estatals protesten pels preus baixos que els paguen pels productes. Demà es manifestaran a Madrid.// Els treballadors autònoms tindran dret a l'atur l'any 2011. La prestació serà com a mínim de 583 euros i la podran cobrar durant 6 mesos segons els mesos que hagin cotitzat.// Problemes a can Barça al pitjor moment. Abidal té la grip A i a Touré li fan proves perquè també en té simptomes. De moment cap dels dos és a la llista per viatjar a Bilbao i es podrien perdre els duels contra l'Inter i el Madrid.

No farà tampoc un sol radiant; sinó que continuarem amb els núvols alts i mitjans emblanquinant-lo i amb la boira arran de costa; però sí que les temperatures es mantindran força suaus. De moment, doncs, el fred no arriba.