Enlaces accesibilidad
Del 13 al 15 d'agost

TVE Catalunya en ruta a Salou

  • Un cop més s'acosta al mar la carpa amb que TVE Catalunya commemora el seu 50è aniversari: aquesta setmana arriba al Tarragonès
  • La carpa es muntarà a la plaça de Francesc Germà
  • La setmana que ve "TVE Catalunya en ruta" viatjarà a les Terres de l'Ebre, a Amposta

Per

La carpa itinerant de "TVE Catalunya en ruta" arribarà dijous a Salou i s'hi quedarà fins dissabte. Tothom que s'hi acosti gaudirà de diferents activitats, de la visita de personalitats del municipi i d'actuacions musicals al vespre. A més, cada tarda els nens hi podran veure els Lunnis.

Aquesta setmana la carpa itinerant de TVE Catalunya visita Salou: s'ubicarà a la plaça de Francesc Germà, entre el carrer Verge del Pilar i el carrer de Rembrandt Van Rins (que més endavant es converteix en Saragossa).

UNA CARPA PLENA D'ACTIVITATS

  • Cada matí, a la carpa es fa un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudeix d'un mini programa de dos minuts que s'emet per TVE a Catalunya.
  • A més, "L'Informatiu" donarà informació de l'esdeveniment per a conèixer quins actes es duen a terme i com marxa la celebració dels 50 anys.
  • La programació diària de la carpa inclou un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE. Així mateix, personatges relacionats amb la comarca visiten la instal¿lació per parlar dels seus records i vivències.

A les tardes els més petits poden gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita. Serà dijous 13, divendres 14 i dissabte 15 d'agost a les quatre i a les sis de la tarda.

"TVE Catalunya en ruta" compta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, L'Obra Social la Caixa i Abertis .

www.rtve.es/catalunya