Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de gener a les 00h a La 1

Alejandro Fernández del PP, a 'El Debat de La 1'

  • Participaran els analistes Gemma Ubasart, Carles Fernández, Rosa Cullell, Jordi Mercader, Enric Marín i Joan López Alegre

Per
El director i presentador d''El Debat de La 1' Quim Barnola
El director i presentador d''El Debat de La 1' Quim Barnola

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

@elDebat_La1

Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política amb Alejandro Fernández i els analistes del programa.

Dijous, Quim Barnola entrevista Alejandro Fernández, president del Partit Popular de Catalunya. Barnola li demanarà pel nou govern de Pedro Sánchez, el tipus d'oposició que farà el seu partit i l'anunci de diàleg amb el govern català.

Per fer l'anàlisi de l'entrevista i de l'actualitat participaran els col·laboradors del programa Gemma Ubasart,  Carles Fernández,  Rosa CullellJordi Mercader,  Enric Marín i Joan López Alegre.

RTVE

anterior siguiente