Wonderland

Wonderland

Fora d'emissió

Presentat per:  Rosa Gil Dirigit per:  Rosa Gil

Wonderland programa de cultura de Ràdio 4 que dirigeix i presenta Rosa Gil cada dia de dilluns a divendres entre les 14 i les 15h . "Wonderland" és un viatge al país de les meravelles de la cultura, un indret misteriós i enigmàtic sovint ocult a la mirada convencional.

"Wonderland" serà el títol del nou programa de cultura de Ràdio 4 que dirigirà i presentarà Rosa Gil cada dia de dilluns a divendres entre les 15 i les 16h . "Wonderland" és un viatge al país de les meravelles de la cultura, un indret misteriós i enigmàtic sovint ocult a la mirada convencional.
Utilitzant la imatge literària del personatge d'Alícia, de Lewis Carrol, anirem a l'altra banda del mirall. Aquí comença l'aventura d'entrar en un altre món, el que ens permet somiar, imaginar, copsar sensacions, viure altres vides sense deixar de ser nosaltres...o si?
"Wonderland" tindrà la capacitat d'admirar. Sabrem observar i al mateix temps ens preguntarem el què veiem. Fomentarem aquest impuls de saber què hi ha al darrera del mirall, mirarem què hi ha més enllà d'una proposta teatral, d'una novetat literària, d'una estrena cinematogràfica, d'un nou disc o d'una exposició d'art.
A "Wonderland" et fem una proposta valenta: la d'aventurar-nos a saber més, a preguntar-nos més, a anar més enllà del fet cultural; la de constatar que la cultura que tenim a l'abast és molt més del què és si tenim ganes d'anar a superar els límits que ens imposen o que ens imposem.

Contacte

Escriviu al programaWonderland: wonderland@rtve.es

Més informació sobre "Wonderland" Menys informació sobre "Wonderland"

Wonderland - 30 de juny 2014

30 juny 2014

  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Wonderland - 30 de juny 2014

Els últims 735 programes de Wonderland

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios