Wonderland   La taula del Rei Salomó. Entrevista a Alexis Racionero 03.07.2021 21:47

El llibre neix d'una trobada entre Ferran Adrià i Luis Racionero i l'ha publicat la fundació El Bullifoundation del cèlebre cuiner.

Parlem amb l'Alexis Racionero del llibre que va escriure amb el seu pare Luis RacioneroLa fisiología del gusto del S.XXI. Es trata d'una rèplica contemporània del cèlebre Physiologie du goût, de Jean-Anthelme Brillat-Savarin, una de les obres més icòniques de la gastronomia publicada a França fa 200 anys. El llibre neix d'una trobada entre Ferran Adrià i Luis Racionero i l'ha publicat la fundació El Bullifoundation del cèlebre cuiner. Luis Racionero va ser un esteta i un hedonista i se'l pot qualificar com un dels darrers grans gourmets del país. El llibre pretén rescatar el plaer de la gastronomia i de la cultura que l'envolta. Per al seu fill Alexis, que ha acabat l'obra que va començar el seu pare, el millor llegat que ha rebut com a fill és la transmissió de l'Art de Viure. Amb Cristina Hernández.

Wonderland
Más opciones