Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver d'un nounat en l'armari d'un domicili de la Safor. La mare és una jove de 22 anys que va donar a llum sola en casa sense que els seus pares s'assabentaren de l'embaràs i el part. Després va acudir a l'hospital amb una hemorràgia. Els pares trobaren el bebé sense vida. La jove està detinguda. 

En la Comunitat Valenciana hi ha 1.600 menors en acolliment familiar. Famílies voluntàries que vetlen per les seues necessitats fins que puguen retornar a la seua família d'orige. Un acte altruista per a cuidar la infància d'aquells xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat. Les famílies treballen amb professionals per a gestionar la motxilla que porten estos xiquets al damunt. 

CONTRA LA DISCRIMINACIÓ PER ORIENTACIÓ SEXUAL

Persones LGTBI en l'esport: falten referents

En el dia internacional contra la LGBTIfòbia en l'esport, els experts reivindiquen la importància de crear referents. Figures que visibilitzen realitats diferents de les normatives. 8 de cada 10 persones LGTBI han rebut insults pel fet de ser com són.

Madrid ha celebrado este su primera mascletá, aunque no ha estado exenta de polémica. Grupos ecologistas y vecinos han protestado por el evento, que ha tenido lugar en el Puente del Rey, entre Madrid Río y la Casa de Campo, por sus posibles efectos en la fauna local. El espectáculo pirotécnico ha estado formado por unos 300 kilos de pólvora y ha durado en torno a siete minutos. Para verla han viajado las falleras mayores de Valencia con sus cortes, el 'president' de la Generalitat y la alcaldesa de València. El anfitrión, el alcalde de Madrid, no ha acudido en señal de duelo por las víctimas de un incendio en la residencia de Aravaca. Foto: EFE/ Víctor Lerena

Queda visto para sentencia el juicio que sienta al banquillo el exvicealcalde de València Alfonso Grau y a María del Carmen García Fuster, exsecretaria del PP local de València. El abogado de Grado ha defendido su inocencia y niega que haya pruebas contra su cliente. Se enfrenta a 9 años y dos meses de prisión. En este juicio se trata de dirimir si el PP municipal de València financió de forma irregular las campañas electorales de 2007 y 2011 mediante una caja B.

A partir de hoy, en Ford Almussafes entra en vigor un nuevo expediente de regulación temporal de empleo. Durará un mes menos y afectará 250 trabajadores menos del previsto. La empresa y el sindicato mayoritario a la planta, UGT, han acordado que el ERTE afectará a un máximo de 500 trabajadores durante 16 días laborales en la planta de vehículos, y supondrá que la planta de motores padre tres días.