Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Un equipo de investigadores de la Universitat de València ha revelado que las playas del sur de la capital del Turia han perdido el 70% de su superficie. El trabajo lo ha publicado la revista Urban Sciencie.

Convocats per l'associació Juristes Valencians representants de tots els partits polítics tret de VOX, sindicats, empresaris i més de 80 associacions han reclamat este cap de setmana en una concentració que s'incloga la recuperació del dret civil valencià en la reforma de la Constitució prevista per a esta setmana. Però... què és el dret civil valencià i per què és important que estiga reconegut en la Constitució Espanyola? Quins aspectes legals regula? Hem parlat amb l'Associació de Juristes Valencians per a que ens ho expliquen. 

Las trabajadoras de limpieza de Les Corts llevan 4 meses sin cobrar las nóminas. La empresa adjudicataria del servicio no está cumpliendo los pagos y el parlamento tampoco ofrece ninguna solución a casi unas veinte personas.

  • A la Comunitat Valenciana hi hagué 13 reformatoris de la dictadura per a dones dissidents: ho revela ‘Indignas hijas de su Patria’, una investigació de les periodistes Maria Palau i Marta García
  • Televisió Espanyola ha accedit a un d’eixos centres amb Pilar Dasí, una dona que hi va estar internada quan tenia 19 anys

Desde este 11 de enero Valencia es oficialmente la capital verde de la Unión Europea. Recoge el testigo de Tallin, en Estonia. Un premio al buen trabajo de años y que ahora se consolida con este título. La ciudad va a mejorar de nuevo su sostenibilidad y su apuesta verde con acciones que beneficiarán a sus habitantes y más de 400 actividades en los barrios o de cara a los turistas y visitantes.

Paula Llobet, concejala de turismo, innovación y emprendimiento del Ayuntamiento de Valencia ha sido la invitada en Europa Abierta.

La presència de flamencs a l'Albufera de València s'ha duplicat respecte a l'any passat. Esteus aus son uns bons indicadors de la bona salut de l'aiguamoll, però en buscar menjar, destrossen els arrossars. Els llauradors demanen controlar la població i ajudes en compensació als danys que ocasionen als cultius.