Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Sota teulada és un documental monogràfic sobre els diferents tipus de masies, en funció de la ubicació geogràfica, dels elements que contenen o de personatges que hi van viure.

Catalunya retalls

Maquinàries de progrés

Maquinàries de progrés és un documental monogràfic que repassa els canvis tecnològics des de l'anomenada revolució industrial fins a l'actualitat: l'arqueologia industrial de Catalunya com a part de la nostra història.

Un mar de missatges és un documental monogràfic que fa un recorregut visual per les costes catalanes, de nord a sud: Costa Brava, Costa del Maresme i Costa Daurada. Parla no només del seu aspecte geogràfic i de naturalesa, sinó també de les tradicions i curiositats relacionades amb aquest tram del Mediterrani.

Signes d'identitat és un documental monogràfic que fa un repàs als castells de Catalunya, com a màxima expressió del seu origen medieval, amb alguns exemples ben conservats de l'arquitectura militar des del segle X fins al seu declivi al segle XVI, i passant per diferents estils, des del romànic fins al renaixentista, inclosos els palaus dins les viles, que van ser les successores dels castells.

Els 'Stay Homas' han sortit de casa per presentar-nos “Homas”, un disc on canvien els cubells i les joguines per lletres més madures i personals. El primer single, 'La Nòria', n’és un exemple: una cançó dedicada a les persones que sempre són a prop… Que són 'casa'.

El director i guionista Caye Casas ha parlat del film 'La mesita del comedor', una pel·lícula que acaba de ser premiada al BIFF de Brussel·les, un dels més importants del gènere. També va aconseguir Millor Guió al Festival de Cine de gènere de Sud Amèrica. 

Finalment, la banda Lal'ba ha presentat el seu últim disc 'No hi ha dies dolents', un nou treball amb 9 cançons plenes d'optimisme que piquen l'ullet a la cultura catalana. 

Nuestro pianista Miguel Baselga vuelve hoy con su sección "Lo que no me contaron en el conservatorio". ¿Qué nos trae hoy? Pues lo que pudo ser y no fue. Eso que parecía que apuntaba que iba a hacer un compositor y al final salió por otros derroteros. Y, como ejemplo, utilizamos una obra de Ernesto Halffter que se llama “Sonatina”, que en realidad no es una sonatina ni se le parece.

Tina Turner ha sido una de las mejores cantantes del siglo XX, desde sus inicios bajo el nombre de 'Little Ann' a mediados de los 50 hasta que en 2013 anunció su retirada de la música. Más de cinco décadas plagadas de grandes éxitos que coparon las listas en todo el mundo. Una longeva trayectoria caracterizada por sus actuaciones en directo plagadas de energía, su elegante vestuario y su característico peinado cardado, hasta se rumorea que fue ella quien enseñó a bailar a Mick Jagger, con quien tiene una mítica actuación, en su gira conjunta en 1966. Desde su primer sencillo 'A fool in love' hasta sus dos últimas nuevas canciones, 'It Would Be a Crime' y 'I'm ready', en un recopilatorio de 2008, ha vendido más de doscientos millones de discos en su carrera. imposible recordarlos todos... pero sí al menos estas cinco canciones, inolvidables. Nuestro pequeño homenaje a esta bestia del rock, tan única, tan especial

Adiós a la reina del rock, Tina Turner ha muerto a los 83 años en su residencia de Zurich, Suiza, donde vivía retirada desde hace décadas. Historia de la música, deja un legado repleto de éxitos, un estilo único y más de doscientos millones de discos vendidos.