Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Mínima baixada de la desocupació el mes de juliol; només un 0,2 per cent i en plena

temporada turística. El govern trasmet un missatge de tranquil·litat als cònsols

europeus després de l'atemptat de Palmanova. Festes a Artà i, anit, concert del

tenor Plácido Domingo al Palma Arena. La Copa del Rei disputa la segona jornada;

coneixerem els tripulants de les Illes que hi competeixen. Rafel Nadal disputarà el

Màster de Mont-real després d'estar un mes lesionat sense jugar.

Continua la recerca dels terroristes ; els controls es mantenen en tots els punts estratègics: ports i aeroports. El rei Joan Carles es mostra contundent contra el terrorisme d'ETA i diu que està molt tranquil a Palma. Dies de festes de la Patrona a Pollença, a es Migjorn i les festes de la Terra a Eivissa. Avui comença la Copa del Rei de vela a la badia de Palma; hi participen més d'un centenar de velers de 16 països.

En Mallorca continúa la alerta máxima tras el atentado de ETA en Palmanova. La presencia de los Reyes en la isla incrementa las medidas de seguridad. (02/08/09)

El Ministro del Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha asegurtado que el futuro de ETA no pasa ni por el diálogo ni por la legalización sino por el cese de la violencia (02/08/09).

El Rey ha animado hoy a seguir "dando en la cabeza" a ETA y combatir a los etarras "hasta acabar con ellos" y ha querido dejar claro, a su llegada a Mallorca junto a la Reina, que se siente muy seguro en esta isla. 01/08/09.

El Rey Juan Carlos I ha llegado a Palma de Mallorca tras su visita a Portugal. A su llegada ha afirmado, en referencia a la banda terrorista ETA, que "hay que seguir dándoles en la cabeza y hay que combatirlos hasta acabar con ellos". Su Majestad ha viajado con la Reina Sofía a Mallorca para pasar sus vacaciones estivales. 01/08/09.

La policia cerca als terroristes que ahir varen matar dos guàrdies civils a Palmanova, Calvià. La policia sospita que els terroristes continuen amagats a Mallorca. La bomba adossada al Nissan Patrol de la Guàrdia Civil estaria formada per 1 kg. de cloratita, l'explosiu que ETA fa servir habitualment. Calvià torna, poc a poc, a la normalitat després de l'atemptat. Tots els ajuntaments de les Illes Balears han fet minuts de silenci. La capella ardent ha estat instal·lada al Palau de l'Almudaina, a Palma, i s'ha oficiat un funeral d'Estat a la Seu.

A última hora de la tarde esta prevista la llega de los Reyes al aeropuerto de Palma. nadfa más aterrizar serán recibidos por el delegado del gobierno en Baleares, Ramón Socías, que les informará de la última hora sobre la investigación del atentado.

Alrededor de 1.600 agentes, entre policías y guardias civiles, forman parte de la Operación Jaula desplegada en la isla para encontrar a los etarras que el jueves asesinaron, con una bomba lapa, a los guardias civiles asesinados.
  • Unos 1.600 agentes entre guardias civiles y policías buscan a los asesinos
  • Trabajan con la hipótesis de que los etarras siguen en la isla
  • Registran hostales, casas de okupas y las vías de entrada y salida a Mallorca
  • La bomba lapa tenía temporizador por lo que tampoco se descarta que hubieran huido
  • Los Reyes y los Príncipes de Asturias se instalan hoy en el Palacio de Marivent