Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Más de un centenar de activistas de Greenpeace, según los  organizadores, han acudido este domingo al hotel de la playa de El  Algarrobico (Almería) para pintar "un gigantesco punto negro de 8.000  metros cuadrados" en la fachada y exigir así su "desmantelamiento  inmediato". 

Programa Giravolt emés el 9 de maig del 1997, dirigit per Magda Sampere i presentat per Rosa Maria Molló. Inclou la mort d'un vianant pels espreniments de les façanes en mal estat, l'ús de les bicicletes al carrer i els 135 rèptils que han portat il.legalment des del Marroc i lliuren al centre de Masquefa. El darrer és el reportatge titulat 'Sol contra carbó' amb redacció i guió de Xavier Cusell. 

Seguiment de l'operació del grup ecologista Greenpeace per evitar que un vaixell carregat de carbó a aigües de Mallorca arribi a port i lliuri la càrrega a una central tèrmica. L'operació a favor de l'energia solar ha portat el Sirius, de Greenpeace, al port de Barcelona. L'equip hi carrega el material i salpa. Hi veiem com l'equip hi fa vida, amb el capità Ulf Birganer i la tripulació Patrizia Cuonzo, fotògrafa i ajudant de cuina, i Rossano Filippini, cuiner. Assagen l'acció, llancen les barques, es veuen els dofins nadant als voltants. Parlen Helen Perivier, activista, i Rossano Filippini sobre la convivència al vaixell. Mostren com faran l'acció i ensenyen cartells. Llancen les barques davant el vaixell 'Puerto de Alcudia' i es comuniquen per ràdio amb el capità. Dos activistes hi pugen, després que el capità del mercant els diu que no té intenció de marxar. L'activista de 'Greenpeace Solar' José Luis García Ortega explica el que fan. Veiem detalls del vaixell Sirius amb equips que funcionen amb energia solar i eòlica. També veiem els activistes anteriors i també Martin Cotterell i Jekle Rijens.... 

En plena rueda de prensa del técnico del Real Madrid, Carlo Ancelotti, y el defensa Pepe previa al partido de la Liga de Campeones contra el Copenhague alguien desplegó una pancarta de la organización ecologista Greenpeace contra la compañía gasística rusa Gazprom. "Salva el Ártico, tarjeta roja a Gazprom", decía la pancarta contra uno de los principales patrocinadores del torneo y que pasados unos segundos fue desplazada detrás de la publicidad por personal del club danés. (09/12/13)

Greenpeace se ha sumado a las manifestaciones desplegando una pancarta en el edificio España de Madrid contra la futura Ley de Seguridad Ciudadana. Consideran que criminaliza el derecho a la protesta pacífica porque impone elevadas multas a acciones como subirse a edificios o la resistencia pasiva.

La activista brasileña de Greenpeace Ana Paula Maciel ha salido este miércioles de la cárcel de San Petersburgo donde estaba encarcelada, tras haber obtenido la libertad bajo fianza, informó la organización ecologista. La brasileña es la primera de los 30 activistas de Greenpeace detenidos en Rusia que abandona la cárcel, aunque 20 de ellos ya obtuvieron esta semana la libertad bajo fianza.