Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El PSG ha desestimado la oferta del club azulgrana, el conjunto blancos sólo contemplaría la cesión y quien si tendría dinero para comprar al brasileño es el último en subirse al carro, el campeón italiano de Cristiano Ronaldo.

El vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, dona avui més detalls sobre la retallada de despesa pública ordenada a principis de mes. Serà al Parlament a partir de les deu del matí.

Encara amb molta gent que marxarà o que ha de tornar de les vacances repassem les vagues del transport aeri que afectaran els aeroports catalans a finals d'aquest mes d'agost i durant el mes de setembre.

A Lleida la justícia obliga a una familia colombiana a tornar a escolaritzar els seus fills als que havien tret de l'escola perquè deien que nos'adaptaven al centre.

A l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, investigadors que ha descobert que un fàrmac oncològic elimina les cel.lules que reactiven el VIH... encara NO es fa servir per la seva alta toxicitat.
 

Després de tres setmanes de malson i incertesa els migrants de l'Open Arms ja han desembarcat a l'illa de Lampedusa. Un fiscal italià ha acabat amb la crisi després de pujar al vaixell de l'oneagé catalana Proactiva i veure in situ la situació de les persones rescatades. També ha ordenat incautar de forma provisional l'Open Arms. L'organització no governamental diu que assumeix aquest cost.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonés, explica al Parlament detalls sobre la retallada d'un 6% ordenada a principis de mes a la resta de departaments i empreses participades pel govern. Una retallada que el mateix Aragonés atribuïa en dies passats a l'asfíxia econòmica de l'Estat amb Catalunya. 

En el terreny més polític, el president de la Generalitat, Quim Torra, obre el curs polític amb una crida a rellançar l'independentisme sense lluites partidistes i cap a la confrontació democràtica amb l'Estat.

Parlem de les vagues previstes per finals d'agost i per setembre al transport aeri, i d'un avenç de l'Hospital Vall d'Hebron que ha descobert que un fàrmac oncològic elimina les cel.lules que reactiven el VIH. Encara no es fa servir per la seva alta toxicitat.

Itàlia ofereix escortar fins un port espanyol el vaixell OPEN ARMS, que continua davant l'illa de Lampedusa. L'ong Proactiva veu inviable navegar de forma segura fins a les Illes Balears com havia plantejat el govern de Pedro Sánchez. Mentre no arriba cap solució definitiva i s'incrementa l'intercanvi de retrets entre uns i altres. Nou migrants més han estat evacuades a Italia, vuit per què necessitaven assistència urgent i una altra com acompanyant.

Parlem de la seguretat a Barcelona, després d'altres tres nous assalts violents. En un d'ells la víctima ha estat l'ambaixador d'Afganistan a Espanya.

Ens aturem a la C-16, el govern vol començar a desdoblar aquesta via entre Berga i Bagà, l'any vinent. Serà la primera en tot l'estat que incorpori el carril del mig com a reversible mitjançant una barrera movil.

Dels esports, el jugador del Barça, Ousmane Dembélé, haurà d'estar 5 setmanes de baixa per lesió.
 

L'ambaixador d'Afganistan a Espanya victima d'un robatori amb violència a Barcelona. Anit cinc joves el van envoltar i llençar a terra per treure-li el rellotge de luxe que portava... és l'ultim capítol de la inseguretat a la capital catalana.

Continuem atents a l'Open Arms, on 107 persones continuen esperant divuit dies després de ser rescatades a poder desembarcar en un port segur. El govern espanyol els ha ofert algun port de les Balears per a poder evacuar els nàufrags.

El president de la Generalitat, Quim Torra, visita aquest matí als polítics empresonats a Lledoners. En clau política, per cert, el vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonés, compareix dimecres vinent, al Parlament per explicar la contenció de despesa ordenada fa uns dies als diferents departaments i empreses públiques.

En el que portem d'estiu 21 persones han mort per ofegament a les platges catalanes. Una xifra significativament més alta que l'any passat per aquestes dates segons Protecció Civil, que ha fet una nova crida a la prudència fins i tot a les platges vigilades i amb bandera verda.

Dels esports, els equips catalans comencen amb derrota la temporada a primera divisió.
 

Nou apunyalament mortal a Barcelona.Un home de 47 anys ha mort de mantinada en el decurs d'una baralla al districte de Nou Barris. Els Mossos investiguen el que ja és quart apunyalament de la setmana. L'Ajuntament de Barcelona ha reconegut que la ciutat viu una crisi de seguretat.

Atents a la situació de l'Open Arms, on en les últimes hores han desembarcat per motius mèdics altres quatre migrants, dels 138 que quedaven a bord. El ministre de l'interior italià encara NO permet que el vaixell atraqui al port de l'illa italiana de Lampedusa.

Ens aturarem en els atemptats de Barcelona i Cambrils dels que aquest cap de setmana es compleixen dos anys. Anirem a Ripoll per coneixer com s'ha treballat en la convivència i la integració al municipi d'on eren la major part dels membres de la cel.lula jihadista.

En clau esportiva comença la lliga de primera divisió amb el partit que enfrontarà el Barça amb l'Athletic Club. L'Espanyol jugarà diumenge contra el Sevilla. L'Espanyol, per cert, s'ha desfet del Luzerna suís i s'ha classificat per l'ultima ronda prèvia de l'Europea League.
 

Dues baralles aquesta nit a Barcelona han acabat amb dues persones ferides per apunyalament. En tots dos casos han estat traslladats a l'hospital tot i que no es tem per les seves vides. Els Mossos d'Esquadra han detingut al pressumpte autor d'una de les agressions.

Els vigilants dels filtres de seguretat de l'aeroport del Prat compleixen la seva cinquena jornada de vaga indefinida. Com en dies anteriors, els minims són del 90%.

La Guàrdia Civil denuncia a 30 embarcacions els últims dos mesos per fondejar en zones protegides de la Costa Brava on no era permès. A Lleida des d'aquesta setmana es permet el topless a les piscines municipals.

[an error occurred while processing this directive]