Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Segueixen arribant males notícies des de Mèxic on les autoritats han localitzat un tercer cadàver al riu Gallinas, que podria ser el d'Irene Carbó. L'alcalde de Cassà de la Selva, d'on eren tres dels quatre turistes catalans desapareguts, ha lamentat en declaracions a Radio Nacional que de mica en mica es vagin confirmant els pitjors auguris. En un comunicat els dos supervivents asseguren que un guia local els va enganyar i que els va abandonar a la seva sort. Un jutge ha enviat a la presó aquest guia i el propietari de l'embarcació sinistrada.

Localitzen un tercer cadàver a la zona de San Luís de Potosí, a Mèxic... Podria ser d'un dels 2 desapareguts en bolcar la barca en que intentaven creuar el riu Gallines. Els familiars ja han identificat el cadàver de Núria Terrada, germana de Neus, la primera víctima localitzada. El guia i el propietari de l'embarcació estan a la presó./Antoni Castells assegura que no vol perjudicar el PSC amb la seva decisió de no anar a les llistes, però creu que el partit ha de reflexionar sobre les seves relacions amb Madrid. El conseller d'economia ha criticat durament la reacció d'Artur Mas davant la seva decisió. Castells ha reiterat les seves crítiques al president Zapatero i l'actitud que ha tingut el PSOE amb l'Estatut./Les vendes de cotxes han caigut prop d'un 25% al juliol respecte al mateix mes de l'any passat. Aquesta baixada trenca una tendència de deu mesos de pujades, i el sector ho atribueix a la fi dels ajuts del govern el pla 2000E i a la pujada de dos punts de l'IVA./Un informe de la UGT alerta que la congelació de les pensions prevista en el pla d'austeritat augmentarà el risc de pobresa de més de la meitat dels pensionistes catalans. /Un regidor de l'ajuntament de Caldes d'Estrac va ser agredit ahir per tres persones de la mateixa família. Diversos veïns van aturar l'agressió i el regidor va ser traslladat a l'hospital de Mataró. L'ajuntament ha convocat un ple extraordinari aquest vespre per condemnar els

fets, abans, hi haurà una manifestació de veïns./El Barça ja és a Corea del Sud, primera escala de la seva gira asiàtica. Leo Messi ha estat el jugador més aclamat a l'aeroport de Seúl. El Barça jugarà dos partits, un a la capital coreana i l'altra a la Xina. Diumenge tornaran a Barcelona./Els culés segueixen pendents del gran fitxatge, Cesc Fàbregas. El seguidor ho té clar i així ho dèia la mainada a Arenys de Mar, on ahir el van homenatjar./Els Europeus d'Atletisme van acabar ahir i ho van fer amb les primeres medalles catalanes.Natalia Rodríguez, una de les favorites als 1.500 femenins, va aconseguir el bronze. La madrilenya Núria Fernández, va ser or. Poc abans, José Luís Blanco, de Lloret, acabava tercer a la prova dels 3mil obstacles./La cantant irlandesa Sinead O'Connor va actuar anit al festival de Cap Roig.

En al menos 16 plazas españolas en las que se han celebrado festejos este domingo y en alguna de Portugal y Francia se ha leído un manifiesto contra la prohibición de los toros que ha aprobado el Parlamento de Cataluña.

Partidarios y detractores de la fiesta de los toros han cruzado insultos este domingo a las puertas de la plaza Monumental de Barcelona, que ha acogido un festejo taurino por primera vez desde la prohibición del Parlamento catalán. En el coso, pocos aficionados.

Castells marca distàncies. El conseller d'Economia diu que no serà a les llistes del PSC

Continua la recerca. Troben un altre cadàver a Mèxic que podria ser d'un dels tres desapareguts

Vacances sense gastar. Més de la meitat dels espanyols no es mouen de casa

Dues medalles més. Plata a la marató per Chema Martinez i per Jesús España als 5000 metres

La decisión del Parlament de prohibir las corridas de toros en Cataluña, a partir del 1 de enero de 2012, ha sido celebrada por los abolicionistas y ha provocado la indignación de quienes las defienden por razones culturales, sociales e incluso históricas. Pero el asunto ha ido más allá, con cruces de acusaciones políticas, anuncios de iniciativas legislativas y posible presentación de recursos. El debate taurino ha desbordado el territorio de su competencia y ha ido más allá de las lógicas diferencias que existen entre quienes defienden la fiesta, con todo su ritual, y quienes la consideran una práctica cruel. Hemos intentado acercarnos con calma a un tema que, como las mejores faenas, levanta pasiones.

La Mesa del Toro, que une a las asociaciones taurinas de España, ha pedido que mañana se lea un manifiesto en las plazas que tengan festejos. Diestros, apoderados y profesionales taurinos se están coordinando para desarrollar una serie de acciones en rechazo a la prohibición de celebrar corridas en Cataluña.

Primera víctima. Troben un dels 4 catalans desapareguts en un riu de Mèxic

En fase de control. L'incendi declarat ahir a Tarragona ja ha cremat un centenar d'hectàrees

Segon dia d'operació sortida. Amb algunes retencions a les principals vies d'accés a la costa catalana.

Or, plata i bronze. Primeres tres medalles per a la delegació espanyola.

Operació Sortida. Fluidesa a les carreteras malgrat alguns accidents de trànsit.

El metro del Carmel. L'utilitzaran diariament unes 25 mil persones

Continua la recerca. Inquietud pels 4 catalans desapareguts a Mèxic

Cesc demana sortir. El Barça buscarà el recanvi al planter si l'Arsenal es nega a negociar.

Un incendio en Tarragona ha obligado a desalojar cinco masías como medida de prevención y además ha sido cortado un carril de la AP-7 en sentido sur. Diex medios aéreos y una veintena de vehículos terrestres participan en las labores de extinción de las llamas.

Su imagen fue una de las más repetidas el pasado miércoles, cuando se aprobó la abolición de las corridas de toros en Cataluña. Serafín Marín, torero y catalán lloró desconsolado cuando se conoció la noticia.

5 anys i mig despres de l'esfondrament del tunel del Carmel, que va provocar el desallotjament de 1.200 persones, avui s'ha inaugurat la perllongació de la linia 5 des de l'estació d'Horta fins a la de Vall d'Hebron, on enllaça amb la linia 3. També avui hem sabut que un jutjat de Gavà ha arxivat el cas de l'accident de Castelldefels, on van morir 12 persones la nit de Sant Joan. El jutge considera que la causa de l'accident va ser una actuació imprudent de las víctimes.