Enlaces accesibilidad

El Satisfyer fa 10 anys: Així ha millorat la vida sexual de les dones!

  • L'assessora d'imatge i columnista, Marta Pontnou, parla sobre la bretxa de gènere de l’orgasme a 'Xavifòrnia'
  • Les revolucions sexuals femenines acostumen a despertar una reacció negativa en la societat

Per

Xavifòrnia - Marta Pontnou: moltes felicitats, Satisfyer

El famós succionador de clítoris, altrament dit Satisfyer, va arribar a la vida de moltes dones l'any 2014 gràcies al boca-orella. Aquest va suposar un avanç significatiu en el camp de les joguines sexuals i la satisfacció sexual femenina provocant orgasmes més intensos, més exploració i autoconeixement i una millora significativa de la vida sexual en parella.

Enguany el Satisfyer fa 10 anys i la columnista, Marta Pontnou, els celebra i en parla a 'Xavifòrnia' sobre la masturbació femenina i la bretxa de gènere de l’orgasme, però també de la reacció neopuritana que les revolucions sexuals femenines acostumen a despertar.

No ens feu sentir malament amb aquest sistema d'opressió de les dones

Arribar a l'orgasme més ràpid

En general, moltes dones troben una major satisfacció sexual després d'incorporar el succionador de clítoris en la seva vida sexual. Això pot deure's a la intensitat de les sensacions que proporciona aquest dispositiu i a la capacitat d'algunes dones per a experimentar orgasmes més fàcilment. Gairebé en 7 segons s'arriba a l'orgasme amb l'ajuda d'aquest aliat, però perquè sembla un tema que encara molesta?

A les xarxes ja comencen a córrer comentaris afirmant que es perd la màgia o que amb l'abús del satisfyer et desvincules del teu propi cos. "Algun home s'ha preguntat algun cop si les seves masturbacions eren massa ràpides?", dubta Pontnou.

Orgasme femení

Orgasme femení

Culpables

"No ens feu sentir malament amb aquest sistema d'opressió de les dones", reivindica la columnista en el programa de Ràdio 4. Té clar que el sistema culpabilitza constantment a les dones d'absolutament tot. Si treballen, se les culpa de deixar a la criatura sola, però si, per contra, no volen tenir fills, se les titlla d'egoistes.

El que abans eren consoladors, aparells que consolaven la dona de la falta del marit amb forma de penis, ara serveixen per satisfer les seves necessitats i no necessàriament han de tenir aquesta forma. "Al satisfyer se li hauria de fer una processó ara en Setmana Santa", conclou la col·laboradora del programa. Per a ella, fer a les dones agafar por del sexe i del desig és quelcom del passat i crida a la revolució sexual i a la masturbació femenina tants cops com es vulgui!