Enlaces accesibilidad

5 sèries documentals de natura gratuïtes i en català a RTVE Play Catalunya

  • A RTVE Play Catalunya pots veure altres documentals gratis
  • La gran sequera’, ‘Els caçadors d’Àfrica’ o ‘Itàlia, els últims territoris salvatges’ són alguns dels títols disponibles

Per
5 sèries documentals de natura gratuïtes i en català a RTVE Play Catalunya
Els flamencs formen unió entre ells.

Si t’agrada veure documentals de natura i animals, aquí tens vàries col·leccions doblades al català i disponibles a la plataforma RTVE Play Catalunya. Només t’has de subscriure de manera totalment gratuïta i ja podràs gaudir dels millors rodatges en plena natura.

1. La gran sequera

La col·lecció de tres episodis mostra com és de difícil la supervivència entre les espècies d’animals que viuen a la zona seca de la vall del riu Luangwa, a Zàmbia. Després de set mesos sense pluges i amb temperatures extremes, els animals competeixen entre ells per l’aliment i l’espai.

2. Els caçadors d’Àfrica

A la vall del riu Luangwa, a Zàmbia, es troben la reina lleoparda Olimba, la manada de lleons Nsefu, les hienes clapejades Misumgu i Spotty i, la gossada de Hot Springs. Tots ells hauran d’estar alerta per possibles atacs enemics mentre lideren els seus respectius clans.

3. Itàlia, els últims territoris salvatges

Descobreix el cicle biològic de la fauna italiana passant pels territoris més salvatges del país: des dels Apenins, les fagedes mediterrànies, el gran canyó de Sardenya i, acabant a Venècia. Isards, pinsans, escurçons, cabirols o salamandres són algunes de les espècies que es podran veure en aquesta sèrie de documentals.

4. Llaços de Família

Llaços de Família’ inclou quatre episodis sobre la unió entre: enamorats, pares, cadells i amics. A ‘Enamorats’ es descobreix quins són els passos i les tècniques de festeig abans de poder formar una família entre les espècies. Seguidament, a ‘Pares’, expliquen com els pares protegeixen els seus fills. ‘Cadells’ parla sobre com créixer en el regne animal. Per acabar, a ‘Amics’ ensenyen com es formen les aliances per treballar en equip.

5. Gegants i salvatges

En aquesta sèrie es troben alguns dels animals gegants més grans del planeta, com la balena blava. Des dels Alps fins a l’Himàlaia, passant per les muntanyes del sud-est de Mongòlia i les selves de Bwindi a Uganda, per acabar a Svalbard, unes illes totalment aïllades que actuen de llar per a molts animals grans.