Enlaces accesibilidad
Cinema

6 pel·lícules gratis i en català on l'amor té el paper protagonista!

Per

Gaudeix a RTVE Play Catalunya de pel·lícules gratis d'amor
Gaudeix a RTVE Play Catalunya de pel·lícules gratis d'amor

L'amor, en totes les seves formes, té un paper protagonista a la vida de cadascú. Per això, RTVE Play Catalunya recopila 6 pel·lícules ideals i molt diverses sobre les relacions sentimentals. Aquests films recullen temes molt diferents, però que continuen presents avui en dia: l'amor impossible, l'orientació sexual, l'embaràs, els prejudicis o la separació.

1. Barcelona, nit d'estiu i Barcelona, nit d'hivern

Sis històries d'amor i una única ciutat. El cometa Rose passarà. Uns demanen un desig, però altres esperen la fi del món anunciat pels Inques. Mentrestant, un sopar d'amics, un retrobament inesperat, una festa de disfresses i una reunió familiar. En el fons, tot per amor...

Barcelona. Durant la màgica Nit de Reis, divertits i commovedors personatges viuen històries d'amor romàntiques, eixelebrades i a vegades, agredolces. Si vols veure aquesta pel·lícula en català només has de clicar a l'opció 'versió original'.

2. Els dies que vindran

Només fa un any que surten junts quan Vir i Lluís descobreixen que estan embarassats. Durant 9 mesos, seguirem l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina. La seva vida fa un gir enorme i l'espectador podrà veure les pors, alegries, expectatives i realitats que, durant l'embaràs, creixen davant els protagonistes.

3. Incerta glòria

Al front d'Aragó, el 1937, Lluís, un jove oficial republicà, destinat a un lloc temporalment inactiu en un erm desert, coneix a una enigmàtica vídua de la qual s'enamora i que aconsegueix engalipar-ho per a falsificar un document que la converteixi en la senyora de la comarca. A partir d'aquest moment, la fèrria moral del soldat es desgasta progressivament fins que arriba a perdre-la per complet, quan la dona l'obliga a matar al seu millor amic a canvi de proporcionar-li els mitjans per a salvar la vida del seu fill.

4. Ondina

Ondina treballa al Senat de Berlín com a guia de desenvolupament urbà. És doctora en Història i viu en un petit apartament en Alexanderplatz. No obstant això, sota una aparença de vida urbana moderna s'amaga un vell mite: si l'home al qual mestressa la traeix, ella haurà de matar-li i tornar a l'aigua d'on va venir. Així, quan el seu amant Johannes la deixa per una altra, Ondina creu que no té elecció, però gairebé immediatament coneix a Christoph, un bussejador industrial, i s'enamora d'ell inesperadament.

5. Dating Amber

A la Irlanda dels anys 80, els millors amics Eddie i Amber, fingeixen ser parella per a allunyar els rumors sobre la seva orientació sexual que corren per l'institut. Eddie està ansiós per entrar en l'exèrcit com el seu pare, mentre que Amber somia de mudar-se al centre liberal de Londres.

6. Un acord original

Romane Bohringer i Philippe Rebbot, es posen davant i darrere de les cambres per a presentar un divertit i àcid retrat de la seva peculiar separació i la seva voluntat de començar una nova vida. Després de deu anys junts, la passió s'ha acabat, però es continuen volent i no volen separar-se dels seus dos fills. La solució? Construir una casa on visquin en dos espais separats units únicament per l'habitació dels nens.