Enlaces accesibilidad
Televisió

El furóncol de Marta Torné que van veure vint estudiants de medicina

Por
La Ruïna - Marta Torné

La presentadora i actriu Marta Torné no podia haver començat pitjor la seva relació amb el ginecòleg. Explica a 'La Ruïna' com va ser de nefasta la seva primera visita amb aquest especialista. Quan era adolescent li va sortir un furóncol a la zona del pubis, concretament a l'engonal, a causa d'un pèl infectat. El gra tenia unes dimensions bastant grans, tant com una moneda de 50 cèntims, i li feia molt mal.

Una vegada a la consulta, el ginecòleg li diu que es despulli de cintura cap a baix i que segui a la cadira obstètrica. L'actriu recorda estar morta de vergonya en aquell moment. Internament, es consolava pensant que la persona que tenia al davant era un senyor gran, un professional amb experiència, que ja hauria vist més d'un cas semblant al seu.

Em vull fondre!

Tot anava bé fins que el doctor, sense informar-la, decideix obrir la cortina de la consulta en plena exploració i va aparèixer de cop una vintena d'estudiants de medicina en pràctiques. En aquell moment, morta de vergonya, no sabia on ficar-se. El ginecòleg va donar una classe magistral mostrant les seves parts íntimes.

 RTVE Catalunya

La jove Marta Torné estava passant uns dels seus pitjors moments mentre els futurs metges, un a un, treien el cap per veure de ben a prop el problema amb el furóncol. Uns estudiants, a més, molt joves, només una mica més grans que la Marta Torné en aquella època.

La conclusió que extreu després d'explicar la seva anècdota és que malgrat ser una experiència horrible amb el temps ha sigut capaç de riure's d'ella mateixa.