Enlaces accesibilidad
Música

Love of Lesbian torna a casa després de fer les Amèriques

  • La formació liderada per Santi Balmes celebra la bona acollida dels seus concerts a Mèxic i EUA
  • La gira de 'Love of Lesbian' els durà pels festivals més reconeguts de la península

La banda ha estat l'encarregada de tancar la temporada del programa 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - La gira mundial de Love of Lesbian

Tothom que ha passat per algun concert de Love of Lesbian en guarda un record inesborrable, i el programa 'Punts de vista' presentat per Tània Sarrias vol escriure el punt i seguit a la seva temporada televisiva amb la música del grup català!

Són un dels grups més emblemàtics de l'indie nacional i la seva música va més enllà de les nostres fronteres. Tot just venen de fer una gira per Argentina, EUA i Mèxic, precisament en el país asteca van congregar a més de 30.000 persones en un dels seus concerts. Un èxit que no para de sumar fidels per tot el món i que aviat passarà per NY.

La música dels Love of Lesbian no només arriba països llatins, també els ha portat per Europa.

Però ara ens toca a nosaltres gaudir del seu talent i els podrem veure per tot el territori estatal durant els mesos d'estiu. Els festivals són el seu ecosistema natural i faran parada en els més destacats, com el FIB. I més a prop, els podrem veure el 22 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona

Al programa de RTVE catalunya han interpretat en exclusiva una versió acústica del seu tema 'El Mundo'

Tret de sortida a la vida postpandèmica

En la trajectòria de 'Love of Lesbian' i en la dels amants de la cultura de masses hi ha una data marcada amb subratllador, la del 27 de març de 2021, quan van fer el primer concert amb protocol anti-covid al Palau Sant Jordi. Una explosió d'emocions i sensacions que van confluir en un espectacle irrepetible.

5.000 persones van assistir al concert pilot al Palau Sant Jordi

Santi Balmes, líder de la banda, ja va recordar aquesta gesta en la seva darrera visita al programa 'Punts de vista'. En aquella ocasió presentava la seva novel·la 'Baixaré de la lluna en tirolina', un llibre amb trets autobiogràfics que relata la història d'un preadolescent en hores baixes després de la separació dels seus pares.

'Love of Lesbian' ha escrit el punt i seguit del programa 'Punts de vista' que tornarà el mes de setembre per continuar obrint una finestra a la cultura cada tarda a la televisió.