Enlaces accesibilidad
Eurovisió

Horari i on veure per televisió a Chanel a la final d'Eurovisió 2022

Per
Eurovisión 2022 - Vídeo de la actuación de Chanel en el tercer ensayo

Arriba la Gran Final d'Eurovisió 2022! Després d'una emocionant setmana amb les primeres i segones semifinals, ja coneixem a tots els finalistes del festival. La catalana Chanel, representant d'Espanya, s'enfrontarà als finalistes de 24 països més amb el seu tema 'SloMo'. Podràs seguir la final el dissabte 14 de maig a les 21:00h per La 1 i a través de RTVE Play amb els comentaris de Julia Varela i Tony Aguilar.

Orden de actuación de la Gran Final de Eurovisión 2022

Orden de actuación de la Gran Final de Eurovisión 2022

A més, tindrem un programa especial de Twitch a aquesta mateixa hora, Eurodramas y Comedias, presentat per Fede Arias al costat dels enviats especials a Torí, Fernando Macías i Dani Borrego. Una cobertura màxima per part d'RTVE que confia que l'actuació de Chanel obtingui un gran resultat.

La cantant d'Olesa de Montserrat intentarà aconseguir un dels millors resultats d'Espanya de l'última dècada. Chanel pujarà a l'escenari del Pala Olimpico de Torí amb "SloMo" i qui hagi vist els seus assajos, sap que la seva actuació promet!

Eurovisión 2022 - España: Chanel canta "SloMo" en la semifinal 2

Els rivals de Chanel

Agafa paper i boli per a apuntar. Aquests són els 24 rivals de Chanel: República Txeca, Romania, Portugal, Finlàndia, Suïssa, França, Noruega, Armènia, Itàlia, Països Baixos, Ucraïna, Alemanya, Lituània, l'Azerbaidjan, Bèlgica, Grècia, Islàndia, Moldàvia, Suècia, Austràlia, el Regne Unit, Polònia, Sèrbia i Estònia.

Els grans favorits de l'edició actuaran en les següents posicions: Mahmood & Blanco d'Itàlia cantaran 'Brividi' en la novena posició, Cornelia Jakobs de Suècia interpretarà 'Hold Em Closer' en la 20a posició, Sam Ryder del Regne Unit defensarà 'SPACE MAN' en la 22a posició i Kalush Orchestra de Ucraïna cantarà 'Stefania' en la dotzena posició.

La cantant catalana, en el Top5

Chanel i el seu 'SloMo' és una de les favorites per a guanyar Eurovisió 2022. Tant per als eurofans i com per a les cases d'apostes, que la situen en el Top 5, darrere d'Ucraïna, el Regne Unit, Suècia i Itàlia. L'artista també està molt valorada per la premsa internacional, que la vol en totes les seves entrevistes, i la va titllar de triomfadora total en l'Open Ceremony. Els més optimistes auguren un gran resultat per a la delegació espanyola, que no queda entre les cinc primeres posicions des de 1995.

Segueix tota l'actualitat d'Eurovisió 2022 a través de la nostra web oficial i de les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram i Tik Tok.