Enlaces accesibilidad
Mort violenta

Investiguen la mort violenta d'un home a Salou i busquen l'autor

  • Una persona, de 32 anys, està detinguda per la seva implicació amb els fets
  • La principal hipòtesi amb què treballa la policia és que es tracti d'una revenja

Per
Tiroteig mortal a Salou: la principal hipòtesi és una revenja

Continua oberta la investigació per part dels Mossos d’Esquadra de la mort a trets d'un home aquest dilluns a la nit en una zona d'oci de Salou a Tarragona, i en busquen el presumpte autor. Una persona de 32 anys relacionada amb els fets ha estat detinguda per la policia després que diversos ciutadans que es trobaven al carrer l'interceptessin. La policia va descobrir que portava armes de petites dimensions lligades al turmell. La principal hipòtesi amb la qual treballa la policia és que el mòbil del crim podria ser una revenja.

Segons informa el cos de Mossos, els fets van passar pels volts de les 22.50 hores, quan una patrulla de la Policia Local de Salou va rebre l'avís d'un incident al carrer de Saragossa. En arribar al lloc, els agents van veure un grup de persones que retenien un home de 32 anys de nacionalitat magribí. Aquest home no hauria estat l'autor material,  portava una pistola i una navalla amagades al turmell.

La policia també va localitzar una persona a terra ferida per arma de foc (havia rebut cinc trets) davant el restaurant 'El Abuelo' al carrer Saragossa. La víctima és un turista de nacionalitat francesa, que estava allotjat en un hotel de la zona. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar la vida del jove.

Els agents van detenir l'home retingut per la seva relació amb l'homicidi, tot i que, de moment es descarta que sigui el presumpte autor, apunten fonts properes a la investigació. Els Mossos estan buscant altres persones, entre les quals l'autor material de l'homicidi.

És el tercer tiroteig que es produeix en només una setmana a la via pública a Catalunya. El divendres es va produir una baralla a Pineda de Mar entre joves que va posar fi a la vida d'un jove i el cap de setmanes en una baralla entre captaires.