Enlaces accesibilidad
Estat de les pistes d'esquí

Força neu al Pirineu a les portes de Setmana Santa

  • A les portes de la Setmana Santa, les estacions d'esquí gaudeixen de bons gruixos de neu i d'una qualitat entre pols i dura
  • Dissabte tornarà a nevar féblement, i entre dimarts i dimecres que ve, la nevada podria tornar a deixar entre 10 i 30 cm de neu nova

Per

El Pirineu amb el Cadí i el Pedraforca en primer terme (Josep Soldevila)
El Pirineu amb el Cadí i el Pedraforca en primer terme (Josep Soldevila)

S’apropa la Setmana Santa i una de les destinacions preferides per moltes persones és anar a fer les darreres esquiades de la temporada. Enguany estan de sort per què les nevades tardanes ens deixen un Pirineu ben farcit de neu a les portes d'una setmana festiva per molts.

Pistes d'esquí del Pirineu Occidental

Les últimes nevades garantiran la pràctica de l’esquí aquest primer cap de setmana de Setmana Santa amb molt bons gruixos al Pirineu Occidental amb mínims de 40/80 cm i màxims de més d’un metre de neu, fins i tot 2 metres a les cotes més altes de Baqueira i Tavascan. La neu la trobareu entre pols i dura, igual que al Pirineu Oriental, aquí amb gruixos d’entre 30 cm a més d’un metre de neu.

Pistes d'esquí del Pirineu Oriental

Previsió de més nevades

Bones notícies pels amants de la neu, ja què la matinada de dissabte tornarà a nevar féblement a la cara nord del Pirineu, i tot i que encara caldrà confirmar, potser entre dimarts i dijous vinent les nevades podrien tornar a deixar bons gruixos de neu, fet que ens plantaríem als dies claus de Setmana Santa amb unes condicions per l’esquí immillorables per les dates.