Enlaces accesibilidad

El nu de l'actriu Itziar Castro: amb poesia i codi QR

  • L'actriu Itziar Castro despulla les seves emocions a un nou llibre ple de poemes, amor, humor i desamor
  • Con el corazón por delante és un recull de 200 poemes escrits durant la pandèmia que retraten tot el que sent
  • A Punts de vista també escoltem la cançó que dedica a recollir fons per aturar la violència contra les dones

Per
Punts de Vista - Itziar Castro, actriu

Són uns 200 poemes els que omplen de sentiments el nou llibre de l'actriu Itziar Castro, titulat Con el corazón por delante. Al Punts de vista ha parlat amb la Tània Sàrrias sobre com va néixer aquest recull de versos en mig de la pandèmia, gràcies a la iniciativa #PoesiaEnTuSofá que vam veure al Punts de vista a casa.

Itziar Castro defineix el que ha escrit en aquesta obra com 'autopoesia emocional'.

El nou llibre de poemes de l'actriu Itziar Castro en que despulla el seu cor

L'actriu ens explica en la conversa què han significat per a ella les produccions Pieles o Vis a vis. I en què està ara immersa: un musical que es diu Érase una vez pero ya no i que és el primer que produeix en l'original en castellà la plataforma Netflix per a tot el món. Castro diu que ens ho passarem molt bé amb aquest musical i riurem molt, perquè és molt divertit.

L'humor també és present al seu llibre, gairebé tant com l'amor. Però l'amor que hi descriu la seva poesia no és únicament el que podem sentir per altres persones, sinó també per nosaltres. Per Itziar Castro l'amor per un mateix, l'amor propi, és fonamental.

En suport a les dones víctimes de violència, l'actriu ha publicat una cançó que ha compost amb José Antonio Simarro. La major part del que recapti anirà a entitats que ajuden les dones, en la setmana que hem recordat aquesta xacra, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones. Es titula Cavallita de mar con mal de amores.

'Cavallita de mar con mal de amores', música i poesia amb Itziar Castro pel 25N

Si a més d'escoltar la veu d'Itziar Castro cantant voleu sentir-la recitant els seus poemes, només us cal el llibre i captar el codi QR i ella mateixa us dirà coses tan boniques com aquestes:

'Creí que eras el amor de mi vida,

pero ¿qué es la vida?

un instante

un momento efimero

¡Ay, cuántos cuentos de dragones y princesas nos contaron,

pero ahora que he dejado la guardería

¿Sabes qué?

Me quedo con el Sapo.'