Enlaces accesibilidad

Marina González: "Crec que podem estar a la final d'equips"

Notícies Desmarcats  
  • Marina González forma part de l'equip espanyol de gimnàstica artística
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats - Marina González, gimnasta

Des dels 7 anys Marina González tenia clar que es volia dedicar a la gimnàstica artística professional. Fins i tot va dir-li a Gervasio Deferr que aquest era l'objectiu, i el gimnasta li va dir a la seva família que tenia les seves metes molt clares. 11 anys després està a les portes d'aconseguir un dels seus somnis, com és arribar a competir en uns Jocs Olímpics.

La ment, un element clau

Per poder fer front a un repte de gran magnitud com ho són els Jocs, la clau està en enganyar a la ment i fer-li creure que està en un context diferent. Durant la competició "m'he d'oblidar de tot i pensar que és un entrenament més".

Una lluita que ve d'anys enrere

Per a l'equip espanyol de gimnàstica artística no ha estat gens fàcil aconseguir la plaça olímpica. És per això que, degut a la dificultat, la gimnasta de Malgrat de Mar creu que "ha sigut molt difícil aconseguir la classificació als Jocs Olímpics i jo crec que podem estar a la final d'equips".

Simone Biles, una ídol

Per a moltes gimnastes Simone Biles és una referent, també per a Marina González. "Al Mundial d'Stuttgart vaig demanar fer-me una foto amb ella" però "se'n va anar i tinc pendent una foto amb ella". Aquest estiu, a Tòquio, té l'oportunitat perfecta.