Enlaces accesibilidad

La Sagrada Família, la Casa Museu Dalí, el Camp Nou i la Casa Vicens competeixen com a millors monuments del món

  • Quatre monuments catalans, preseleccionats als Most Remarkable Venue de la plataforma Tiqets
  • Els premis reconeixen les millors atraccions i museus de les ciutats més visitades de tot el món

Per
La Sagrada Família, la Casa Museu Salvador Dalí i la Casa Vicens, en les categories de Lloc més destacat del 2020
La Sagrada Família, la Casa Museu Salvador Dalí i la Casa Vicens, en les categories de Lloc més destacat del 2020

Quatre monuments catalans competeixen als premis Most Remarkable Venue de la plataforma Tiqets.com; els premis de turisme que celebren els millors museus i atraccions del món.

Premis del turisme

Els premis Remarkable Venue Awards es van establir en 2017 per a reconèixer i celebrar les millors atraccions i museus a les ciutats més visitades de tot el món. Les cerimònies de lliurament de premis han tingut lloc anualment a Amsterdam, Barcelona, Londres, Nova York, París i Roma.

La selecció dels llocs guanyadors en les categories Millor atracció, Millor museu, Millors experiències en el lloc, Lloc més notable i Millor lloc d'interès es basarà en les més de 750.000 ressenyes de clients de llocs en Tiqets.com durant l'últim any.

Monuments preseleccionats

Es tracta de la Sagrada Família, la Casa Museu Salvador Dalí i la Casa Vicens, en les categories de Lloc més destacat del 2020; Millor Museu 2020; Millor Atracció 2020, i Millor Fita Arquitectònica, respectivament.

La Casa Vicens nominada com a millor fita arquitectònica

La Casa Vicens nominada com a millor fita arquitectònica

També hi competeixen tres monuments d'Espanya: la Factoría Marítima Vasca Albaola com a Millor Experiència de Visita 2020, el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza com a Lloc Més Innovador 2020, i el Museu Chillida Leku com a Millor Joia Amagada.