Enlaces accesibilidad
CAFÈ D'IDEES

Lorena Roldán sobre Pablo Iglesias: "Esperarem a la investigació judicial, però no pinta gaire bé"

  • Ciudadanos es mostra obert a pactar els pressupostos de l'Estat
  • Lorena Roldán critica el canvi de criteri de la Generalitat respecte l'oci nocturn

Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Lorena Roldán sobre Pablo Iglesias: "Esperarem a veure les investigacions judicials, la cosa no pinta gaire bé"

A l'entrevista amb Gemma Nierga, la portaveu de Ciutadans al Senat, Lorena Roldán, s'ha referit a la possible imputació de Pablo Iglesias al 'Cas Dina' i li ha demanat coherència, si bé ha dit que "és una fase molt inicial, regeix la presumpció d'innocència". Roldán ha dit que "la cosa no pinta gaire bé".

Pla de Recuperació

Sobre el pla anunciat ahir per Pedro Sánchez de crear 800.000 llocs de treball ha dit que "és expert en fer anuncis, propaganda mediàtica, aquests anuncis no s'acaben de materialitzar, tant de bo el puguem tirar endavant" i també ha dit que estudien donar suport als pressupostos, "seria irresponsable no fer-ho".

Sobre Catalunya ha recordat que van guanyar a les urnes, però això no es va traduir amb un canvi al govern "L'alternativa és anar plegats, que el constitucionalisme vagi plegat a les urnes, perquè som majoria." Lorena Roldán també s'ha referit a la situació de la pandèmia "Hi ha indicadors socials que ens diuen que Catalunya està pitjor que la resta de comunitats autònomes. Perquè hem tingut un govern que no han gestionat la comunitat. Ja sortíem últims".

L'oci nocturn

També ha parlat del sector de l'oci nocturn, després de la marxa enrere de la normativa que els permetia obrir amb restriccions: "No es pot tenir a la gent amb aquesta incertesa, la gent ha fet unes inversions".

I sobre la visita del Rei Felip VI a Barcelona aquest divendres, Roldán ha recordat que "aquí hi va haver un cop a la democràcia, aquella Catalunya de convivència ha desaparegut".