Enlaces accesibilidad
Va de verd

'Misticisme i plantes', a 'Va de verd'

  • Coneixerem el paper indispensable que protagonitzen els éssers vegetals en tradicions filosòfiques com l’ecosofia o el feng shui
  • Diumenge, 9 de juny, a les 14:15h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez presentadora de 'Va de verd'
María Gómez presentadora de 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

'Va de verd' dedica el capítol a parlar sobre la relació espiritual que mantenen els éssers humans amb les plantes. Veurem la connexió espiritual així com la capacitat per despendre vitalitat i energia en convivència amb les persones.

El programa explora el vincle transcendental que l’ésser humà ha establert amb les plantes i els seus entorns naturals, així com les tradicions populars que han ocupat aquest tipus de connexió mística entre els humans i el regne vegetal.

La María Gómez entrevistarà el Josep Mª Mallarach, un doctor en Biologia Ambiental que ha estudiat els valors culturals i espirituals dels espais protegits. Amb ell, parlarem sobre el concepte d’ecosofia i la dimensió espiritual que experimenten les persones quan entren en contacte amb la natura. També coneixerem amb la ritualista Lídia Serret, quin rol tenen les plantes en la formulació de rituals per demanar desitjos.

Visitarà també la casa de la Montserrat Beltrán, una consultora de Feng Shui a Barcelona. L’especialista ens explicarà quin paper tenen les plantes en aquesta filosofia mil·lenària. A més, no us podeu perdre la selecció dels nostres 'molys', que profunditzaran en l’àuria mística que posseeixen alguns tipus de plantes.

RTVE

anterior siguiente