Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'estilista Alberto Cerdán, a 'Noms propis'

  • Alberto Cerdán és un gran referent en el món de la perruqueria i l'estilisme
  • Dissabte, 18 de maig, a les 15:00h a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Alberto Cerdán davant d¡un mirall de llums
L'estilista Alberto Cerdán a 'Nomps propis' Josep Echaburu

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista el reconegut estilista Alberto Cerdán, amb 50 anys de trajectòria professional. Per les seves mans han passat i passen des de reconegudes estrelles fins a clientes de tota la vida. Explicarà com va començar amb la seva mare, l'evolució del món de la perruqueria en tots aquests anys i la il·lusió de seguir treballant cada dia.

Alberto Cerdán va néixer a Navarra, però es va traslladar amb només 4 anys a Barcelona. La seva mare era perruquera a casa i amb ella va començar a treballar als 12 anys. De fet, li explica a l'Anna Cler que el que recorda de la seva infantesa a casa seva és l'olor del líquid de la permanent i el so de l'assecador de casc.

Després d'ajudar a la perruqueria familiar va canviar a Cebado, on va treballar durant 30 anys i va ser director creatiu. Sempre diu que allà va potenciar el seu estil i "una de les èpoques més importants de la meva vida". També explica a 'Noms propis' l'evolució que ha patit el món de la perruqueria amb el temps.

Alberto Cerdán amb unes tisores a la mà

Alberto Cerdán va aprendre l'ofici als 12 anys amb la seva mare Josep Echaburu

Gràcies a la seva inspiració, el seu gust, el seu toc personal i els anys d'experiència, Alberto Cerdán és, avui, un gran referent en el món de la perruqueria i l'estilisme. Explica que el primer que s'ha de fer quan arriba una clienta és un diagnòstic ràpid i escoltar-la molt bé. Ha tingut clientes molt reconegudes i les seves col·leccions s'han vist arreu del món.

Amb 50 anys de professió, reconeix que has d'esforçar-te per aconseguir viure del que t'agrada i que cada dia s'aixeca per anar a treballar amb molta il·lusió.

RTVE

anterior siguiente