Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya recorda Terenci Moix en el 20è aniversari de la seva mort

Per
Terenci Moix concedint una entrevista
Terenci Moix

RTVE Catalunya commemora la figura de Terenci Moix amb motiu del 20è aniversari de la seva mort. Estrenarà al setembre el documental 'Terenci: la fabulació infinita' en coproducció amb Filmin, mentre que a RTVE Play Catalunya ja està disponible una col·lecció amb els millors programes on va participar l'escriptor català.

'Terenci: la fabulación infinita'

La sèrie documental 'Terenci: La fabulació infinita', repassa la vida i obra d'un dels escriptors més estimats de la nostra història. Actualment en fase de rodatge, hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci, com la fotògrafa Colita, el polifacètic Boris Izaguirre o alguns dels seus familiars més propers. Un total de gairebé 20 entrevistats que han volgut posar veu a la història de Terenci Moix.

Colita amb un vano vermell

La fotògrafa Colita, amiga de Terenci Moix rtve catalunya

El documental coproduït per RTVE Catalunya, juntament amb Filmin i Mañana, està dirigit per Marta Lallana, amb guió d'Álvaro Augusto.

RTVE Play Catalunya estrena la col·lecció '20 anys enyorant el faraònic Terenci Moix'

La col·lecció recupera alguns dels reportatges, imatges inèdites i documentals sobre la seva persona fets a RTVE Catalunya, així com el programa 'Terenci a la fresca' on va entrevistar a nombrosos personatges de la cultura i la societat catalana de la època.

RTVE

anterior siguiente