Enlaces accesibilidad
FitMés

Julio Salinas entrena amb Cesc Escolà, a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Sara Martínez, dona les claus per fer-nos el menjar preparat del dia a dia
  • Dissabte, 7 de maig, a les 11:40h disponible a La 2
  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

Per
Julio Salinas i Cesc Escolà parlant asseguts al sofà a 'FitMés'
Julio Salinas i Cesc Escolà

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dissabtes a La 2 i RTVE Play Catalunya.

L'exfutbolista Julio Salinas visita 'FitMés' on el Cesc Escolà ha preparat per a ell un circuit de Full Body per millorar la força i la resistència dels principals grups musculars.

El convidat d'aquesta setmana és l'exfutbolista Julio Salinas, per a qui en Cesc ha preparat un circuit de Full Body ambientat en l'entorn del Crossfit.  La rutina constarà de tres rondes de set exercicis. Tindrem 45 segons per a realitzar cada un d'aquest exercicis a alta intensitat i disposarem de 15 segons per recuperar i baixar pulsacions. La finalitat d'aquest exercici és millorar la força i la resistència dels principals grups musculars del nostre cos, fent servir diversos materials que ens permetran augmentar la càrrega i, per tant, la dificultat.

Julio Salinas i Cesc Escolà fent exercicis de Full Body rtve catalunya

Per acabar la secció de la nutricionista de 'FitMés', la Sara Martínez, que portarà les claus per fer-nos el menjar preparat del dia a dia i explicarà quins son els aliments més importants.

Cesc Escolà i Sara Martínez fent la secció de nutrició a la cuina de 'FitMés'

Cesc Escolà i Sara Martínez parlen del menjar de cada dia a la secció de nutrició rtve catalunya

RTVE

anterior siguiente