Enlaces accesibilidad
Efecte Collins

Roba Estesa, a 'Efecte Collins'

  • Una banda femenina i combativa que lluita contra les etiquetes
  • Dissabte, 2 d'abril, a les 13:40h a La 2
  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

Per
Totes les components del grup en un moment de l'actuació en una nau buida
Roba estesa

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins', mostra amb cura propostes d'artistes ben diferents i alhora referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Efecte Collins', el grup Roba Estesa interpreta tres temes del seu últim àlbum 'Rosa permanent': 'Oceà', 'Insectes de marbre' i 'Mostra l'animal', i 'Cendres i plaers', del disc 'Dolors'.

La cantant amb els ulls tancats agafant el micròfon i al costa una companya del grup tocan la guitarra

Moment de l'actuació de Roba Estesa rtve catalunya

Roba Estesa és una banda femenina i combativa que lluita contra les etiquetes, per crear un espai segur davant del masclisme. Van començar l'any 2013, tot i que havien format un projecte musical com a 'Ai Carai!' l'any 2011. El grup té tres pilars fonamentals: el foment i la reivindicació del feminisme transversal, estimar i cuidar l'àmbit local, i entendre que actuar de forma col·lectiva, legitima qualsevol lluita social i la porta a l'èxit.

S'han convertit en la veu d'una generació que, tenint-ho tot en contra, vol capgirar la situació per treure'n profit. Després de 10 anys als escenaris, reconeixen que han evolucionat igual que el món de la música i les seves vides.

Dues components del grup tocant la guitarra i al fons tocant el teclat

Roba Estesa tocarà en directe quatre cançons rtve catalunya

A 'Efecte Collins', Roba Estesa interpreta tres temes del seu últim àlbum 'Rosa permanent', on apel·len al col·lectiu: 'Oceà', 'Insectes de marbre' i 'Mostra l'animal'. També tocaran una de les cançons de l'àlbum 'Dolors', 'Cendres i plaers'.

RTVE

anterior siguiente