Enlaces accesibilidad
Dimarts 5 de febrer a les 20.30 a La 2

"Continuarà" s'endinsa en el món del flamenc amb Rocío Molina i Rosario La Tremendita

  • De cinema, aquesta setmana el programa se centra en un llibre escrit amb rigor i estima per Núria Vidal, dedicat a l'actriu Maribel Verdú

Por
premsa---cabecera-continuar

"Continuarà" és l'agenda cultural de TVE Catalunya. S'emet els dimarts a La 2 a les 20.30.

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural. Aquesta setmana amb Rocío Molina i Rosario La Tremendita, el llibre sobre Maribel Verdú, la nova exposició del MNAC, la biografia d'Espriu i l'Abraham Balaguer.

De música, el programa proposa dos joves artistes amb gran talent i força, Rocío Molina i Rosario La Tremendita. Grans figures del flamenc actual, l'equip del "Continuarà" ha aprofitat la presentació del seu espectacle al Mercat de Les Flors per saber-ne sobre els seus èxits i futurs projectes.

De cinema, aquesta setmana se centra en un llibre escrit amb rigor i estima per Núria Vidal, dedicat a l'actriu Maribel Verdú. El llibre, a part de ser una biografia cinematogràfica, és també un viatge pels darrers vint-i-cinc anys, amb totes les sinceres i contundents opinions que té Maribel Verdú de temes tant diferents com el món àrab, l’avortament, l’eutanàsia o fins i tot el futbol.

Darrere una obra d'art hi ha sempre una llarga història, una història que les noves tecnologies fan més i més precisa. Creuant els coneixements dels especialistes i les informacions científiques podem precisar si un artista va modificar, sobre la marxa, un quadre, o si aquest és una falsificació. D’això parla l’exposició "El Museu explora. Obres d'art a examen", que presenta el MNAC. L'equip del programa l'ha visitat de la mà de la seva comissària, Mireia Mestre.

A més, el programa també proposa la biografia "Espriu, transparent" del poeta català, escrita per l'Agustí Pons coincidint amb el centenari del naixement de l'autor de "La pell del brau"; i l'Abraham Balaguer guanyador fa uns mesos del premi al millor croissant d'Espanya.

I com sempre, "Continuarà" completa a la secció Agenda les propostes culturals de la setmana.

RTVE

anterior siguiente