Enlaces accesibilidad
Finalistes al premi Disc català de l'any 2021

Finalistes al premi Disc català de l'any 2021 cantat en català

  • Els oients de Ràdio 4 decidiran el guanyador participant a la votació popular a la nostra web
  • Podeu votar pel disc més destacat des del dilluns 14 i fins el 6 de març, ambdós inclosos
  • El Premi Disc Català de l'Any és el més antic i prestigiós de rock i pop a casa nostra

Per
Finalistes al premi Disc català de l'any 2021
Finalistes al premi Disc català de l'any 2021

Ha començat la votació final per escollir el millor Disc del 2021 cantat en català entre 10 finalistes. El disc més votat a partir del dilluns 14 de febrer i fins el 6 de març rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de Ràdio 4. La votació es pot fer mitjançant el formulari que trobareu aquí sota.

Els finalistes són: Beth, per "Origen", David Ros per "Estimant salvatge", Ferran Palau per "Parc", Joan Dausà per "Ho tenim tot", La Fúmiga per "Fotosíntesi", Marcel i Júlia per "En órbita", Maria Arnal i Marcel Bages per "Clamor", Oques Grasses per "A tope amb la vida", Porto Bello per "La llei universal" i Zoo per Llepolies.

Aquí pots sentir tots els finalistes que opten al premi.

El seguiment del premi el fa Joan Arenyes al programa ""Catalunya Exprés Magazine", dissabtes i diumenges de les 17:00 a les 19:00h.

Una primera selecció amb votació popular i jurat

Aquesta llista s'ha confeccionat amb el resultat de la primera fase de la votació popular i l'opinió del jurat format per 10 persones, cinc de Ràdio 4 i cinc d'altres mitjans especialitzats:

Par part de Ràdio 4: Marc Hernández, del magazine "Avui Sortim"; Consol Sáenz, de "Territori Clandestí"; Laura González, de "Sota Sospita", i Goyo Prados i Irene Desumbila del magazine de cap de setmana "Són 4 Dies".

Els periodistes musicals d'altres mitjans que han votat en aquesta fase del concurs són noms propis de la premsa especialitzada en l'escena pop i rock en català

 Joan Arenyes, Catalunya Exprés Magazine

El premi “Disc Català de l’Any” és el reconeixement més antic i prestigiós de la música pop i rock fet a casa nostra des del 1979. Alguns dels seus guardonats han estat Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau o Antònia Font. L'última edició la va guanyar Miki Nuñez amb el seu disc "Iceberg".

Vota el 'Disc Catala de l'any 2021 / Fase final Copy

Radio

anterior siguiente