Enlaces accesibilidad
Wonderland programa de Ràdio 4 dirigit per Rosa Gil

Wonderland

Per

Direcció i presentació: Rosa Gil

Producció: Pedro Sierra

Redacció: Agnes Batlle, Marta Orquin, Montse Soto

WONDERLAND. 5ª Temporada

Programa de Cultura de Ràdio 4. Wonderland va més enllà del fet cultural i fa que els esdeveniments i els seus protagonistes agafin una drecera cap al bon camí de la cultura. L’objectiu és clar: arribar al final... formulant preguntes i més preguntes que ajuden a l’oient a trobar la seva particular resposta.

Amb Wonderland descobrim què s’amaga rere el mirall cultural del teatre, del cinema de la literatura, del món de l’art o de la dansa de la mà dels seus protagonistes. I amb ells, amb la seva forma de veure el món cultural el protagonisme recau amb vosaltres, amb els oients wonderlinians.”

Les Seccions:

L’Hora del TE

A l'Hora del Te ens menjarem literalment el món. Volem descobrir el patrimoni gastronòmic de destins propers i llunyans, aprofundir en l'origen dels plats més icònics i conèixer els millors llocs i rutes que ens portin directament a assaborir els màxims plaers. Tots els dissabtes, L’Hora del Te a Wonderland, amb Rosa Gil i Carmen Alcaraz.

EL LABERINT

"Un parany on la literatura és l'excusa per a caminar pel món". El Laberint. Diumenges, a Wonderland, amb Rosa Gil i Jordi Corominas.

WONDERGRAMA

La música clàssica, explicada amb rigor però d’una manera... políticament incorrecta. A Wondergrama us donem les claus per entendre una mica millor les grans obres de la Música, mirant els clàssics amb ulls del segle XXI i amb un punt d’humor. Els diumenges, a Wonderland, amb Rosa Gil i Pep Gorgori.

ELLES TENEN LA PARAULA

Una agenda cultural, en clau femenina” que ens apropa a propostes imprescindibles per estar al dia. “A elles tenen la paraula”, donem veu a les dones que fan la cultura a través dels seus llibres, les seves pel.lícules, músiques, exposicions, espectacles... Els darrers diumenges de cada mes “Elles tenen la paraula”, a Wonderland, amb Rosa Gil i M. Angels Cabré.

WONDERBOX

Per què les sèries de televisió s’han convertit en el vuitè art? Per què algunes d’elles marquen les nostres vides? Què s’amaga al darrere d’algunes de les millors sèries de televisió del passat, present i... futur? Wonderbox, diumenges a Wonderland, amb Rosa Gil i Victor Farradellas.

WONDERLOVE 2.0

Es l'amor és el motor del món? Així ho demostrarem a Wonderlove 2.0. A partir d'anècdotes viscudes, obres de teatre, llibres... parlarem de les històries d'amor i desamor més grans, plenes de passió, gelosia la tendresa, humor. Wonderlove 2.0, diumenges a Wonderland, a Ràdio 4 amb Rosa Gil i David Martí.

L’ART D’ESCRIURE

Un títol i 100 paraules exactes, igual a un relat guanyador cada setmana. A l’Art d’Escriure, el meravellós indret on s’amaguen tots els secrets de l’escriptura. Tots els dissabtes, a Wonderland, amb Rosa Gil i Jordi Muñoz

Radio

anterior siguiente