En Directe a Ràdio 4   Granissat de síndria amb Carme Ruscalleda 16.06.2021 16:35

Carme Ruscalleda, ens proposa, amb aquests productes, idees de plats com ara posar la síndria tallada a daus, posada al congelador dos dies.

Comencem el programa de cuina dels dimecres recordant que avui, 16 de juny, és el dia mundial de les verdures. I en aquesta secció de cuina amb Carme Ruscalleda comencem coneixent els productes de temporada amb Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna. Pruna, peres i síndries, carabassó. També mitjana de vedella, aviram, caragols, musclos del Delta de l'Ebre i sardina del mediterrani.

Carme Ruscalleda, ens proposa, amb aquests productes, idees de plats com ara posar la síndria tallada a daus, posada al congelador dos dies i després, passar la síndria per un ratllador i posar-la en copes per fer-ne un granissat. La Carme Ruscalleda també ens explica avui com fer mitjana de vedella i anuncia que per la revetlla ens explicarà el pollastre amb cireres que data del segle XVII. També ens ha explicat com fer caragols d'una manera senzilla.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones