Avui sortim   Ruscalleda: Idees per cuinar figues i les seves fulles 15/09/2021 11:14

Comencem temporada amb la xef Carme Ruscalleda i parlem de figues, préssecs, seitons o carabasses.

Com cada dimecres ens acompanya la xef Carme Ruscalleda i avui encetem temporada des del programa 'Avui sortim'. Com sempre comencem coneixen els productes de temporada que ens proposa Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna: Préssec de Calandafigues o raïm moscatell. També trobem al mercat les primeres carabasses. I amb tots aquests productes la xef Carme Ruscalleda ens dóna idees per cuinar, o com avui que ens recomana esmorzar i berenar amb fruites i posar figues a l’amanida o passar-les per la paella, tomba i toma i serveix per acompanyar una carn o un peix. Ruscalleda també ens proposa rentar bé les fulles i embolcallar-hi un peix.

Avui sortim
Más opciones