Enlaces accesibilidad

Un policia salva la vida a un nadó a punt d'ofegar-se

  • El nin, que no té dos anys, havia fet mala via i la mare va cridar demanant auxili
  • L'agent forma part de la quinzena de policies que han rebut 12 habitatges al barri eivissenc

Por
El petit Kevin, la seva mare Isi i Fran, el polici que salvà el nin
El petit Kevin, la seva mare Isi i Fran, el policia que salvà el nin

En Kevin avui descansava en braços del seu salvador. Fran, el policia que el va salvar, es trobava fora de servei passejant el seu ca al barri de Sa Penya, quan va sentir els crits d'una mare.

A punt d'ofegar-se

La dona demanava auxili perquè el seu fill s'ofegava. El nin, que no té dos anys, havia fet mala via. Ràpidament, l'agent el col·locà cap per baix i li practicà la maniobra de reanimació 'Heimlich'. "Estava amb la cara i el llavis ja morat, sense respiració, inconscient o semiinconscient...", ha explicat Fran.

Isi, la mare de Kevin, conta que la seva preocupació va ser màxima. "Estava donant-li el sopar i va agafar un grapat de fideus i se'ls va ficar tots alhora. Vaig intentar que ho tragues i no vaig poder. Llavors vaig sortir, el vaig veure a ell i li vaig donar el nin. Kevin està viu gràcies a Fran", detalla.

Final feliç

L'infant finalment va expulsar les restes de menjar i va poder recuperar-se. La ràpida actuació de l'agent va aconseguir salvar-li la vida i que tot quedes en un ensurt entre veïnats.

L'agent que el salvà és un dels quinze policies instal·lats a sa Penya. L'Ajuntament d'Eivissa els va proporcionar les cases davant l'endèmic problema d'accés a l'habitatge a l'illa i així reforçar també la sensació de seguretat al barri, molt degradat durant els darrers anys.