Enlaces accesibilidad
Coronavirus

Palma ha suspès tots els concerts de les Festes de Sant Sebastià

  • Els contractes inclouen una clàusula que contempla la suspensió per causa de la pandèmia
  • La setmana que ve es coneixerà el programa definitiu

Por
Alberto Jarabo, portaveu de l'Ajuntament, explica els motius de la suspensió de la revetla de dia 19 de gener
Alberto Jarabo, portaveu de l'Ajuntament, explica els motius de la suspensió de la revetla de dia 19 de gener

L'Ajuntament de Palma ha decidit la suspensió de tots els concerts previstos a les festes de Sant Sebastià, tant els de la Revetla com els que s'havien programat les dues setmanes posteriors al dia del patró. El motiu és la situació sanitària. Segons ha dit el portaveu municipal, Alberto Jarabo, es vol evitar que les aglomeracions que es produirien puguin afavorir la transmissió del virus.

La decisió va més enllà de les recomanacions del Govern per aquest tipus d'actes, però el portaveu ha afirmat que l'Ajuntament actua per responsabilitat.

La suspensió no comporta indemnitzacions

L'Ajuntament ha contactat amb els grups musicals que s'havien contractat per comunicar-los la decisió i, segons Jarabo,  han entès la situació. A més, en el contracte ja s'havia previst una clàusula que tenia en compte la possibilitat de la suspensió a causa de la inseguretat respecte a la situació sanitària. Això vol dir que la suspensió no comportarà haver de pagar cap indemnització.

La resta d'actes es manté

Jarabo ha assegurat, per altre costat, que es mantindran els actes del programa de festes que es fan amb format reduït i els que es preveuen a l'aire lliure, tot i que es demana als ciutadans que mantinguin totes les precaucions.

La setmana que ve es farà públic el programa definitiu de les festes.