Wonderland   La taula del Rei Salomó. Entrevista a Albert Cortina 1ª part 22/05/2021 21:08

Albert Cortina publica "¡DESPERTAD! Transhumanismo y Nuevo Orden Mundial": microxips implants al cos, nanotecnologia i bitcoin

"Les elits globals tenen en la seva agenda crear una mena de superhome, a través de la IA i la biotecnologia. És la ideologia del transhumanisme, que pretén que deixem de ser humans modificant la nostra biologia i ampliant les nostres capacitats per crear un ésser expandit. Fins i tot planegen incidir en la ment, per transmigrar-la en una versió millorada, i que es fongui en una mena d'intel·ligència col·lectiva artificial".

Hem de despertar d'aquest malson, segons ens explica l'Albert Cortina al seu darrer llibre: "¡DESPERTAD! Transhumanismo y Nuevo Orden Mundial". Microxips implants al cos, nanotecnologia, Internet de les coses, el diner digital, són tecnologies que, en mans d'uns quants gurús, poden fer-se servir per anar més enllà de la nostra pròpia humanitat.

Per a Albert Cortina, aquestes elits poc democràtiques, amb els seus monopolis, només ansien més poder, més control i més diners. En parlem a la 1ª part d'aquesta entrevista. Amb Cristina Hernández.

Wonderland
Más opciones