Enlaces accesibilidad

Entranya amb salsa de iogurt, una recepta trencadora del Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet cuina una part desaprofitada de la vedella
  • Més receptes de tota mena de Cuina Brutal a RTVE Play Catalunya
Entranya amb salsa de iogurt, una recepta trencadora del Chef Bosquet
El Chef Bosquet junt a un plat d'entranya amb salsa de iogurt i guarnició de tomàquet i rúcula.
RTVE Catalunya
Entranya amb salsa de iogurtEntranya amb salsa de iogurt
Ingredients Preparació
  • 200 g Entranya de vedella
  • 100 g Tomàquets cherry
  • 30 g Rúcula
  • 1 Iogurt grec
  • 60 g Cogombrets
  • 1 Ceba morada
  • Orenga seca
  • Pebre
  • Cibulet fresc
  • Sal
  • Pebre caiena
  • Aove (Oli d’oliva verge extra)
  1. Talla els tomàquets cherry a meitats i salteja’ls a foc fort.
  2. Pica els cogombrets amb la ceba i afegeix-los amb l’orenga, el pebre, el cibulet, la sal, el pebre de caiena i oli d'oliva abundant.
  3. Barreja el iogurt grec amb unes cullerades de la mescla anterior. Reserva la resta.
  4. Cuina la carn a la planxa uns minuts per cada costat.
  5. Al plat, posa la salsa de iogurt, dóna-li forma i, al damunt, reparteix-hi els tomàquets cherry.
  6. Al costat, col·loca l’entranya i a sobre reparteix sal amb la mescla prèviament reservada.
  7. A l’espai buit, posa la rúcula amanida amb una mica d’oli i sal.

La carn és un aliment clau en la dieta de diferents societats arreu del món. No només és important l'animal que es cuina sinó també la peça que s'utilitza com a matèria primera. En molts casos se solen escollir parts que resulten conegudes, però n'hi ha moltes amb un potencial totalment desaprofitat que es desconeixen. El Chef Bosquet planteja un plat especial amb un tros de vedella que no tothom ha tastat alguna vegada: entranya amb salsa de iogurt.

Cuina brutal – Entranya de vedella amb salsa de iogurt

Aquesta elaboració protagonitza un capítol de Cuina Brutal on es dona a conèixer la falta de coneixement sobre la carn. Aquesta entranya, àmpliament utilitzada als rostits argentins, pot resultar un element estrany a la nostra gastronomia. Tanmateix, cada vegada es fa servir més. Gaudeix d'un sabor espectacular, especialment amb la guarnició adequada i salsa de iogurt que proposa el xef.