Entranya amb salsa de iogurt, una recepta trencadora del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet cuina una part desaprofitada de la vedella
- Més receptes de tota mena de Cuina Brutal a RTVE Play Catalunya
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
La carn és un aliment clau en la dieta de diferents societats arreu del món. No només és important l'animal que es cuina sinó també la peça que s'utilitza com a matèria primera. En molts casos se solen escollir parts que resulten conegudes, però n'hi ha moltes amb un potencial totalment desaprofitat que es desconeixen. El Chef Bosquet planteja un plat especial amb un tros de vedella que no tothom ha tastat alguna vegada: entranya amb salsa de iogurt.
Aquesta elaboració protagonitza un capítol de Cuina Brutal on es dona a conèixer la falta de coneixement sobre la carn. Aquesta entranya, àmpliament utilitzada als rostits argentins, pot resultar un element estrany a la nostra gastronomia. Tanmateix, cada vegada es fa servir més. Gaudeix d'un sabor espectacular, especialment amb la guarnició adequada i salsa de iogurt que proposa el xef.
Cuina brutal