Tot a Europa   Entrevista a Alejandra Panighi, de MEDIAPRO. 25/06/2021 55:41

Alejandra Panighi és responsable de relacions estratègiques i institucionals amb la UE de MEDIAPRO.

En aquest Tot A Europa parlem amb Alejandra Panighi, responsable de relacions estratègiques amb les institucions de la UE del grup MEDIAPRO. Panighi s'ha mostrat optimista amb l'aprovació recent d'una resolució del Parlament Europeu que demana a la Comissió que legisli en termes de pirateria: Volen que s'aclareixin els drets d'emissió dels grans esdeveniments esportius, i que les productores audiovisuals disposin de mecanismes més ràpids per interrompre i processar emissions pirates. Com recorda Panighi, però, la resolució encara ha de ser ratificada per la Comissió Europea.

Al Bloc Informatiu, Òscar Mateu i Guillem Vives ens duen l'última actualitat europea: Orbán desafia un cop més la UE amb les seves paraules contra el parlament europeu, Dinamarca endureix les condicions per rebre refugiats, i, a Suècia, una moció de censura ensorra el govern socialdemòcrata.

També en aquest programa tenim el reportatge de Guillem Vives sobre la segona seu del parlament europeu, situada a Estrasburg. Quina n'és la seva història i importància?

A l'anàlisi internacional, el periodista Albert Garrido es fixa en els resultats de la primera volta de les eleccions regionals franceses. L' ultradreta de Le Pen ha quedat per sota de l'expectativa, però fins a quin punt això ens parla de les presidencials de l'any vinent?

A les Xarxes: Òscar Mateu ens duu les piulades del Dia dels Refugiats.

I la nostra col·laboradora, Pilar Sampietro, entrevista Guillem Begueria, biòleg de la Xarxa per la Conservació de la Natura, per a la secció d'Ecologismes del Tot A Europa.

Tot a Europa
Más opciones