L'Altra Ràdio Ràdio 4

L'Altra Ràdio

Dimecres de 12.00 a 13.00 hores. Dissabte de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El llibre Comunicacions a l'espai

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

L'altra ràdio - El llibre Comunicacions a l'espai

07 abr. 2021

L’altra ràdio sempre ha estat un programa fet en equip en el qual destaca la qualitat dels seus especialistes, com l’Eduard Garcia-Luengo. Des de fa uns quinze anys, ell ha portat al programa multitud de temes relacionats amb les “Comunicacions a l’espai” que ara recull, en part, en un llibre electrònic que es pot descarregar gratuïtament al següent apartat del web de L’altra ràdio.

http://www.astroradio.info/comunicacions_espai.php

Comunicacions a l’espai d’ Eduard Garcia-Luengo presenta en 88 pàgines una vintena de temes diferents, amb moltes il·lustracions i enllaços per ampliar-ne la informació.

Tal com ens diu ell sovint: “cal saber aprofitar l'espai com a recurs educatiu”. "Comunicacions a l'espai” pretén fomentar vocacions científiques, alhora de millorar l'ús de l’ensenyament i l’aprenentatge de les disciplines CTEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques); proporcionant els recursos, els suports i la informació necessària als equips docents de primària i secundària, als monitors de temps lliure i altres persones també interessades en el context de l’espai, l’astronàutica i les radiocomunicacions.

veure més sobre "L'altra ràdio - El llibre Comunicacions a l'espai" veure menys sobre "L'altra ràdio - El llibre Comunicacions a l'espai"

Els últims 521 programes de L'Altra Ràdio

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos