Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 12.00 a 13.00 hores. Dissabte de 22.00 a 23.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 15 de juny de 2018

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - 'El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i la reindustrialització sostenible' amb Agustí Colom i Carles Rivera

15 juny 2018

A l'espai d'actualitat econòmica hem comentat l’acord signat aquesta setmana entre Donald Trump i Kim Jong Un i els seus efectes sobre l’economia i el comerç global amb Alexandre Muns, professor de les escoles de negoci EAE i OBS Business School, expert en política i economia nord-americanes.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona que celebra 20 anys i es fixa la reindustrialització sostenible com a principal prioritat. Per aquest temari hem comptat amb Agustí Colom, president del Consell General del Pacte Industrial i regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona, i Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Montse Figueres, directora de l’oficina Manpower a L’Hospitalet de Llobregat ha plantejat feina per treballar com a Regulatory Affairs Officer per a un laboratori farmacèutic amb una retribució bruta anual de 22.500€. Després, a la secció Humor Salmó, Jordi Perdiguero, professor d’economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha tractat l’efecte dels "coets i les plomes" o el que és el mateix ens ha explicat el motiu de l’alça ràpida del preu de la benzina quan el valor del petroli augmenta i, en contraposició, la disminució lenta del preu de la benzina quan el cost del petroli disminueix.

I a Món del Bé Comú, Elisabet González, responsable de Responsabilitat Social Corporativa de l’Institut Guttmann, ens ha exposat com han implementat el balanç del bé comú dins de l'Institut i quines conseqüències ha tingut sobre els 5 indicadors bàsics d'aquest balanç, que són la dignitat humana, la justícia social, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica i la transparència.

veure més sobre "Econòmix - 'El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i la reindustrialització sostenible' amb Agustí Colom i Carles Rivera" veure menys sobre "Econòmix - 'El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i la reindustrialització sostenible' amb Agustí Colom i Carles Rivera"

Els últims 298 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos