Econòmix   Econòmix-28 de gener de 2019 28/01/2019 55:21

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, en Joan Tugores, catedràtic i doctor en Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona i economista de mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha comentat les previsions de l’economia global presentades recentment pel Fons Monetari Internacional. Tot seguit a l'Agenda Econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya iniciarà demà dimarts 29 de gener el curs Superior d'Especialització en l'Impost sobre Societats; ha anunciat que dimecres 30 de gener l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Estadística d'Hipoteques referent al mes de novembre de 2018; i ha divulgat que el Cercle d'Economia, dins del cicle "Converses al Cercle", abordarà dijous vinent dia 31 de gener el temari "Àfrica, el gran repte d'Europa".

A continuació a la Tertúlia, Pere San Martín, vicepresident del Club Marketing de Barcelona, i David Moreno, director executiu d’Elucubración Estudio Creativo, han abordat la incidència dels mitjans socials a les empreses, els dubtes sobre les mètriques i la conveniència o no de disposar de perfils a totes les xarxes socials. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Helena Viñamata, directora de Adecco Contact Center a Barcelona. Avui hem proposat feina per treballar com a teleoperador per atendre als clients amb el coneixement de l'idioma italià amb una retribució de 8,5€ bruts/hora.

Després a la secció Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat d'un desnonament poc habitual; el desnonament d'un cotxe del que el propietari no paga la plaça de pàrquing. I finalment al Món PIME, Josep Maria Enrich, CEO de Contractart, ha tractat l’interiorisme professional denominat contract i ens ha explicat com la seva empresa ha aconseguit doblar la seva facturació i el projecte implementat a Generator Hostels.

Econòmix
Más opciones