Després del col·lapse   Estem a punt de perdre el Delta de l'Ebre? 08/04/2021 55:29

Catalunya podria tenir els primers refugiats climàtics d’Europa. Al Delta de l’Ebre, la meitat de la superfície quedarà sota l'aigua del mar si no es prenen mesures a curt i mitjà termini, segons la Taula de Consens del Delta. Aquest fòrum, impulsat per les comunitats de regants de l'esquerra i la dreta de l'Ebre i els ajuntaments, reclama que s’apliquin ja mesures urgents per protegir una de les zones naturals més riques d’Espanya, que inclou a més a més unes salines, algunes empreses de restauració i vivendes.

La política diu que sí, que el Delta és molt important, però Generalitat i Govern central no es posen d’acord i els diners, ja previstos per proves pilot i projectes, no arriben, ni Després del col·lapse.

Estem a punt de perdre part de Delta? El analitzem en el programa d'avui.

Amb la participació de

  • Josep Cabayol, periodista i president de SICOM, Solidaritat i Comunicació, especialitzat en temes d’emergència climàtica.
  • Rafa Sánchez, Director Tècnic de la Taula de Consens del Delta, fòrum impulsat per les comunitats de regants de l'esquerra i la dreta de l'Ebre i els ajuntaments, amb l'objectiu de proposar accions d'actuació al tram final de la conca de l'Ebre.

Després del col·lapse
Más opciones