Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 25/06/2020 25/06/2020 14:53

El ple del Congrés vota avui el suplicatori que demana el Tribunal Suprem per investigar la portaveu de Juns per Catalunya, Laura Borràs. Té els vots garantits per sortir endavant. Ambtot Esquerra i la CUP es plantegen no participar en la votació. Consideren que la causa a Borràs amaga una persecució a l'independentisme però no comparteixen que un pressumpte cas de corrupció quedi sense investigar.

La Generalitat i l'Ajuntament de Lleida han creat un òrgan de coordinació permanent per fer front a possibles rebrots de la COVID19 entre els treballadors de la fruita.

Avui acaba el termini perquè Félix Millet i Daniel Osacar entrin a presó per complir condemna pel cas Palau. L'altre condemnat a presó, Jordi Montull --recordem-- va ingressar dilluns al centre de Brians 2.

La revetlla de Sant Joan, més tranquil.la de l'habitual, es tanca malauradament amb tres agressions sexuals i una d'homòfoba. El pressumpte autor d'una de les agressions ja ha estat detingut pels Mossos.

Avui arrenca el Barcelona Film Fest, el primer festival de cinema dins la nova normalitat, per tant amb públic en sala. L'obra la pel.lícula "Uno para todos" de David Ilundain.

Cataluña Informativos
Más opciones