Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 23/06/20 23/06/2020 15:01

Catalunya es prepara per una revetlla de Sant Joan inèdita, amb platges tancades, sense grans fogueres, i amb una crida a a celebrar la nit més curta de l'any en grups reduits com a principal mesura per evitar la propagació del coronavirus. Enguany a més Protecció Civil demana especial precaució amb la manipulació de petards, amb no portar gel hidroalcoholic i fer servir mascaretes de cotó. A les discoteques finalment no es podrà ballar. Segons l'ordre publicada per la Generalitat els locals hauran de tancar la pista o ocupar-la amb taules, quelcom que ha sorpres molt la patronal del sector. Preocupen els rebrots de la pandèmia. A Lleida mirem amb atenció l'evolució del detectat en una empresa horto-frutícola de Lleida.

Nissan ha decidit mantenir el magatzem de recanvis del Prat i preveu començar el 30 de juny el procés de consultes per tancar la resta de plantes a Catalunya. Els sindicats consideren que l'empresa intenta dividir els treballadors.

En plana de Tribunals, Jordi Montull, mà dreta de Félix Millet al Palau de la Música, ha ingressat voluntàriament a la presó de Brians 2 per complir la condemna pel desfalc de la institució cultural.

Cataluña Informativos
Más opciones