Enlaces accesibilidad
TVE Catalunya en ruta a Vic

"TVE Catalunya en ruta": Vic

Situació: Rambla del Passeig 08500 , Cantonada amb el carrer del Trinquet  - VIC

Per

Cada matí, a la carpa es farà un càsting de reporters per a totes aquelles persones que vulguin explicar alguna anècdota o donar la notícia de la comarca. El guanyador d'aquest càsting gaudirà d'un mini programa de dos minuts que s'emetrà per La 2 de TVE a Catalunya, just després de "L'informatiu" del vespre i en el que es convertirà en reporter per un dia.

La programació diària de la carpa inclourà un vídeo sobre el municipi o la comarca realitzat amb imatges de l'arxiu de TVE i, a més, demà l'actor Joan Anguera, divendres el músic Pep Sala i dissabte la il·lustradora Pilarín Bayés, visitaran la instal·lació per parlar dels seus records.

  • A més, "L'Informatiu" del migdia emetrà una peça en directe per conèixer quins actes s'estan duent a terme i com marxa la celebració dels 50 anys.
  • També a les tardes els més petits podran gaudir de la companyia dels Lunnis: Lucho i Lupita.
  • El dissabte a la nit, la carpa es convertirà en un espai de festa amb l'actuació musical del Grup Trio Forrobodó de Diversons.

"TVE Catalunya en ruta" compta amb el suport dels ajuntaments que visita, les Diputacions, L'Obra Social la Caixa i Abertis .