Enlaces accesibilidad
Dimecres 11 de desembre a les 18:10h i dissabte 14 a les 15:05h a La 2

El tretzè capítol de 'Bany compartit', aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Per
Imatge d'un moment del tretzè capítol de 'Bany Compartit'
'Cap d'Any' a 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquesta setmana s'emet el tretzè capítol de 'Bany compartit' amb les històries 'El blog de la Manu', 'L'amiga imaginaria' i 'Cap d'Any'.

'El blog de la Manu'

La Greta i l'Alícia descobreixen que la Manu s'ha inspirat en elles per escriure una història en el seu blog. De l'Alícia diu que és molt superficial; de la Greta, que no és gens fina i de la Rosa, que és una pedant amant del control. La Manu, penedida, fa que el final del blog coincideixi amb el que vol que passi: que les noies la perdonin.

'L'amiga imaginaria'

La Rosa i l'Alícia discuteixen. La Rosa se'n va, emprenyada, i quan torna està molt contenta. Ha conegut a la Linda, que és molt més madura que l'Alícia. A mesura que passen els dies, la resta estan convençudes que és una amiga imaginària. Finalment descobreixen que la Linda existeix, però és una àvia de cent anys.

Imatge d'un moment del tretzè capítol de 'Bany Compartit'

'L'amiga imaginaria' a 'Bany Compartit' RTVE

'Cap d'Any'

Les noies estan preparant una festa de Cap d'Any i la Rosa i l'Alícia volen complir els seus propòsits: l'Alícia vol arribar als 50.000 seguidors i la Rosa vol deixar d'enfadar-se. Quan s'acaba la festa, la Greta els fa fer un encanteri perquè es visualitzin el que vulguin complir l'any que ve.

RTVE

anterior siguiente