Enlaces accesibilidad
Dissabte 13 de juliol a les 15:05h a La 2

'Mou-te!', dissabte, a 'Menja't el món!'

  • La Marta Vergés trobarà una activitat física que s'adapta als seus gustos
  • Actuació en directe de la Fundación Tony Manero

Per
Mou-te!, nou capítol del 'Menja't el món!'
Mou-te!, nou capítol del 'Menja't el món!'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts a les 20h.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet els dimarts i els dissabtes d'estiu 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. Al capítol 'Mou-te!' descobrirem les claus per entendre la mandra, un fenomen biològic, que també té a veure amb l'alimentació. 

En aquest capítol, la Marta Vergés mantindrà un diàleg amb la seva consciència: especialment la dolenta... La mandra vol guanyar la partida, però no ho permetrem. El periodista científic Lluís Quevedo ens donarà les claus per entendre el fenomen biològic de la mandra i els beneficis de l’exercici.

Tot seguit parlarem amb l’Edgar Barrionuevo, un especialista en nutrició i esport. La Marta buscarà quin és el moviment que millor li escau, ha de ser una cosa que la motivi, que no abandoni a la primera de canvi, i que la faci gaudir fent una activitat física.

Per donar una última oportunitat a l’esport visitarà al seu gimnàs a l’entrenadora Magalí Dalix, que la farà suar de valent. Però finalment, la Marta descobrirà l’activitat que més l’apassiona: el ball, aquest cop urban dance amb un grup en directe d’excepció: la Fundación Tony Manero.

La Marta Vergés lluitarà contra la mala consciència al 'Menja't el món!' TVE CATALUNYA

RTVE

anterior siguiente