Enlaces accesibilidad
Dijous 13 de juny a la 00:55h a La 1

L'actualitat política de la setmana, dijous a 'El Debat de La 1'

  • A la tertúlia hi participaran Milagros Pérez Oliva, Astrid Barrio, Argelia Queralt, Gemma Ubasart, Toni Aira i Toni Bolaño

Per
Quim Barnola
Quim Barnola

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

@elDebat_La1

Aquest dijous 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

A dos dies per la constitució dels ajuntaments, com estan els pactes municipals a Barcelona? D'altra banda, també el President en funcions Pedro Sánchez ha començat la ronda de negociacions amb els partits de cara a la investidura. Amb qui pactarà? Arribarem a anar a noves eleccions si no hi ha un acord ampli com diu el PSOE? I aquesta setmana ha quedat vist per sentència el judici del procés.

Per analitzar totes aquestes qüestions, acompanyen a Quim Barnola els analistes i col·laboradors del programa Milagros Pérez Oliva,  Astrid Barrio,  Argelia QueraltGemma Ubasart,  Toni Aira i Toni Bolaño.

RTVE

anterior siguiente