Enlaces accesibilidad
Dijous 13 de juny a les 18:10h i diumenge 16 a les 14:40h a La 2

El músic Carlos Segarra, convidat del 'Programa inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Judit Martín, Pep Plaza, Anna Gras i Toni González entrevisten el líder del grup Los Rebeldes

Per
Carlos Segarra, líder de Los Rebeldes
Carlos Segarra, líder de Los Rebeldes

Dirigit per Montse Tejera i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig i la realització de Jordi Vives.

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana al 'Programa inesperat' és el Carlos Segarra, que amb Los Rebeldes celebra els 40 anys de trajectòria.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Judit MartínPep PlazaAnna Gras i Toni González Lillo que donaran el contrapunt. Carlos Segarra també se sotmetrà a 'L'entrebèstia', un test diferent de la mà de l'actriu Judit Martín. 

El músic Carlos Segarra, líder de la banda de rock Los Rebeldes, celebra amb el grup els 40 anys de trajectòria amb la gira 'Tour 40 aniversario' i el nou disc 'Rock Ola Blues'. A més, tocarà una cançó en directe al plató.

El públic present al plató pot dir-hi la seva i participar al programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente